cezary.pl 13.02.2019 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 Jaki, doskonałej jakości zegar sterujący na szynę polecicie?Jeszcze nie mieszkam, a padł już drugi zegarek, strażnik II taryfy. Każdy przeżył ok 12 miesięcy.Zegar steruje stycznikiem. PozdrawiamCezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 13.02.2019 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 FIF zobacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 13.02.2019 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 (edytowane) Dzięki. coulignon.Zobaczyłem i chyba kupię. Zegar programowalny tygodniowy PCZ-521 Mam tylko nadzieję że to nie jest chiński wyrób. Pierwszy zegarek jaki miałem, i który się popsuł był konfigurowany NFC PozdrawiamCezary Edytowane 13 Lutego 2019 przez cezary.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_5 14.02.2019 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Może nie na szynę, ale do bufora używam termostatu z programatorem TC520. Na razie bardzo ładnie działa i w dodatku możesz sterować temperaturą bufora. Nie wiem jednak ile lat wytrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 14.02.2019 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Dzięki marcin_5 Kupiłem już to co polecił coulignon. Sterowania temp. bufora mam osobne, też na szynie.Zegar 120,- zł netto. PozdrawiamCezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts