zaora93 14.02.2019 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 (edytowane) Cześć, jakiś miesiąc została wykończona moja nowa łazienka. Wczoraj pojawił się pewien problem z stelażem podtynkowym Cersanit Slim&silent, a dokładnie z zaworem napełniającym. Usłyszałem kapanie wody dobiegające z "geberitu", więc otworzyłem pokrywkę i zlokalizowałem miejsce - zawór napełniający. Ponadto słychać ciągle "syczenie z wężyka" - co oznacza, że ciągle wodę dostarcza. Z tego co zaobserwowałem to woda kapie z tego miejsca, które zaznaczyłem na czarno. W momencie kiedy podnoszę ten "podnośnik" (zaznaczony na czerwono, woda tak jakby przestaje kapać, oraz nie słychać tego "syczenia z wężyka". Tak jak wspominałem ten zawór ma niecały miesiąc i już mógł się zepsuć? Mogło to być spowodowane bardzo mocnym ciśnieniem wody?Czy będę musiał kupić nowy, czy może ten można jakoś podregulować? Przepraszam za ten język, ale jestem laikiem w tym temacie.. Z góry dziękuję za pomoc. Edytowane 14 Lutego 2019 przez zaora93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts