Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jakie schody wybrać ?

Mateuzzzz

Recommended Posts

:yes: jest jeszcze jedna rzecz - schody mogą być ozdobą całego domu , albo mogą zepsuć cały jego charakter dlatego też wszystko będzie zależało od stylu wykończenia domu. Niekiedy nowoczesne to nie szkło i oświetlenie led , ale drewno i kamień, więc wszystko może rozbić sę również o sam materiał z którego są wykonane.

Mogą popsuć efekt pomieszczenia, być ich ozdobą przy ich całkowitym braku funkcjonalności i odwrotnie. Twoim zadaniem będzie więc przemyśleć typ i styl do przyszłej aranżacji.

Pozdrawiam i życzę trafnych wyborów.

:yes: jest jeszcze jedna rzecz - schody mogą być ozdobą całego domu , albo mogą zepsuć cały jego charakter dlatego też wszystko będzie zależało od stylu wykończenia domu. Niekiedy nowoczesne to nie szkło i oświetlenie led , ale drewno i kamień, więc wszystko może rozbić sę również o sam materiał z którego są wykonane.

Mogą popsuć efekt pomieszczenia, być ich ozdobą przy ich całkowitym braku funkcjonalności i odwrotnie. Twoim zadaniem będzie więc przemyśleć typ i styl do przyszłej aranżacji.

Pozdrawiam i życzę trafnych wyborów.

A znasz jakąś dobrą stronę gdzie mogę zobaczyć różne rodzaje schodów

Pomieszczenie będzie jasne ( podłoga biała ściany też) Myślałem coś o schodach z jasnego drewna

Wystarczy wpisać w googlarkę "schody nowoczesne" i wyświetlić grafikę.

Ale z reguły jest tak, że marzenia swoje, a rzeczywistość swoje. Wszystko rozbija się o kasę. Ostatnio oglądałem schody które kosztowały 56tyś, ja myślałem że 1/3tej ceny-fakt były przez dwie kondygnacje, ale cana dość spora.