Szaszłyk 14.02.2019 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Witam.mam problem z podłączeniem wlacznika schodowego, mianowicie mój "super elektryk bez uzgodnienia że mną podłączył mi włącznik oświetlenia w kuchni na słupku klatki schodowej. Wejście do kuchni jest od wlacznika odległe ok 2 metry. Ogranicza to jeszcze kominek oraz komin czyli zapalenie światła jest dość uciążliwe. W hurtowni elektrycznej sprzedawca polecił mi zamontowanie wlacznika schodowego abym mógł zapala światło zarówno na owym słupku jak i również w kuchni. Podpowiedział mi abym zrezygnował z jednego gniazdka przy blacie kosztem wlacznika światła. Jak to podłączyć? Przewód 3x1.5 od słupka jest poprowadzimy sufitem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szaszłyk 14.02.2019 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Są dwa przewody do wlacznika brązowe. Dwa niebieskie i żółto zielone są zwagowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szaszłyk 14.02.2019 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 A masz może linka gdzie mogę znaleźć taką lampę? Dla mnie ciekawy pomysł lecz moja małżonka musi takie coś zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szaszłyk 15.02.2019 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 Lampa nawet fajna, ciekawy pomysł. Podłączyłem włącznik wykorzystując żółty przewód i działa bez zarzutu. Dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts