macios6 14.02.2019 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Witam jestem w budowlance naprawdę piętą achillesa.Chodzi mi o montaż deski klozetowej samoopadającej (poprzednia z cersanitu złamała się).MIanowicie chodzi mi o zawiasy gdzie wkłada się ją*do klozetu, na oko są one idealne ale jak podnosimy deskę to i tak one wyskakują pomimo dokręcenia śruby rozporowej, która ją ma trzymać.Macie jakieś pomysły jak ją zrobić na sztywno tak by nie wypadały zawiasy? Nie wiem nawalić silikonu do środka czy czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 14.02.2019 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Nie wolno sylikonu. W sklepie hydraulicznym lub markecie kup taśmę teflonową. Nią nawiń na trzpień deski(oczywiście max rozkręconej, tak aby weszło z oporem. Taśma ma być niewidoczna po włożeniu. Jest śnieżno biała więc będzie estetyczna. Dokręć z wyczuciem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 14.02.2019 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 cos źle montujesz. jaka deska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts