Tomaszs131 18.06.2018 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 (edytowane) Przenoszę post z innego wątku, widzę że istnieje taka potrzeba więc postanowiłem rozdzielić temat dotyczący DZ pomp powietrznych od gruntowych. Edytowane 20 Lutego 2019 przez Tomaszs131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milsa666 16.02.2019 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 Nie no. Kubson żartował. Taka mała szpileczka do gruntowek... Koledzy sie licytują od 1,3*C do 1,5*C tymczasem my mamy 15*C... Tylko szkoda, ze grzać nie trzeba. Dobrze, że chociaż jest CWU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 16.02.2019 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 Nie wydaje mi się, usunięta część treść jego postu na pewno o tym nie świadczyła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 16.02.2019 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 Nie no. Kubson żartował. Taka mała szpileczka do gruntowek... Koledzy sie licytują od 1,3*C do 1,5*C tymczasem my mamy 15*C... . To niech sobie wsadza tą szpileczkę w tym temacie. W tamtym ludzie chcą uzyskać informację o temp. DZ przy gruntówkach. Niech sobie założy temat o wyższości DZ powietrznych PC nad DZ gruntówek. I tyle. I uwierz mi, skasowana część postu, absolutnie nie miała nic wspólnego z merytoryczną stroną dyskusji. Była to osobista wycieczka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts