EZOGHUL 17.02.2019 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2019 WitamSzukam firmy, która wykona mi instalację i załatwi wszelkie formalności z F.vat. - dom powiat opolski woj. opolskie. Instalacja na falowniku solaredge wraz optymalizatorami o mocy około 6kwp. Byłem zdecydowany na Ikea niestety wycena Ikea wobec rzeczywistości to 10% różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manix76 03.03.2019 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Jeżeli nadal szukasz firmy to mogę coś zasugerować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 03.03.2019 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Byłem zdecydowany na Ikea niestety wycena Ikea wobec rzeczywistości to 10% różnicy. Co to znaczy "10 % różnicy" ? Że można zrobić instalację na Solar Edge o 10% taniej niż proponuje Ikea ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOMIS 22.12.2019 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Od miesiąca mam zainstalowaną instalacji FV opartą na Solar Edge, Robiła to firma z Białegostoku. Moc instalacji ok. 5 kW (16 paneli po 310 W). Od momentu podpisania umowy po tygodniu na dachu już miałem założone panele, kilka tygodni poczekałem na zmianę licznika i firma ponownie przyjechała i uruchomiła instalację. Mają bardzo dobrego przedstawiciela handlowego, Damian firma SUNGRANT z wielkim zaangażowaniem pilotował inwestycję. Polecam firmę, z doświadczenia wiem że dobrych instalatorów jest mało na rynku. Na mojej budowie do tej pory już kilka firm się przewinęło i tylko firmy od pomp ciepła i FV mogę polecić.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOMIS 23.12.2019 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 (edytowane) W załączeniu panele na moim domku Edytowane 23 Grudnia 2019 przez NOMIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 23.12.2019 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Witam Szukam firmy, która wykona mi instalację i załatwi wszelkie formalności z F.vat. - dom powiat opolski woj. opolskie. Instalacja na falowniku solaredge wraz optymalizatorami o mocy około 6kwp. Byłem zdecydowany na Ikea niestety wycena Ikea wobec rzeczywistości to 10% różnicy. Masz zacienienia i na różnych połaciach? Zamiast SE mogą tez być mikrofalowniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts