coci 18.02.2019 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 Witam Mam pytanko odnośnie czasu oczekiwania na PnB domu jednorodzinnego.12.12.2018 został złożony wniosek o PnB w Starostwie.Powiatowym.Urząd nie wzywał wnioskodawcy do uzupełnień.Z datą wystawienia 08.02.2019 przysłał wnioskodawcy "Zawiadomienie o wszczęciu postępowania w sprawie zatwierdzenia projektu i wydania pozwolenia na budowę".Ponadto:"W ciągu 7 dni można zapoznać się z zamierzeniami inwestycyjnymi wnioskodawcy w Sekretariacie .....lub złożyć ewentualne zastrzeżenia i uwagi..." Czy ktoś może wytłumaczyć łopatologicznie na jakim etapie jest mój wniosek?Pod koniec zeszłego tygodnia minęło te mityczne 65 dni,a ja dalej bez PnB.Czy ktoś kto przechodził z Was ten proces pamięta jak to wyglądało.Z góry serdecznie dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 20.02.2019 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Na jakim etapie jest wniosek to wie tylko urząd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts