Miastczanin 20.02.2019 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 (edytowane) Dzień dobry, ukończyłem remont mieszkania i przyszedł czas na wyposażenie. Chciałbym mieć w łazience wieszak na conajmniej 3 ręczniki, ale nie chcę wiercić dziur w płytkach. Jest to mieszkanie w bloku, gdzie nie ma kaloryferów w łazienkach. Mam za to dwie pionowe rury grzewcze fi 32mm (foto) Ściana przedstawiona na zdjęciu ma 68cm szerokości, odległość między lewą rurką, a rogiem łazienki to 19cm, a odległość między futryną, a prawą rurką to 41,5cm. Zacząłem planować, aby wykorzystać złącza kulowe lub trójniki, z których buduje się wieszaki w sklepach odzieżowych (foto) Pierwszą opcją jest budowa takich wieszaków z rurek sklepowych, ale boję się, że to będzie strasznie tandetne. Drugą opcją jest zakup wieszaka (foto) i zamocowanie go do rurek także za pomocą wyżej wymienionych złączy. wymiary 70cm x 58cm x 15,5cm Szczerze mówiąc nie jestem przekonany do żadnej z tych opcji, dlatego zwracam się z pytaniem do Was, co byście tu wykombinowali na moim miejscu? Poglądowo załączę jeszcze wygląd całej łazienki. Bezpośrednio przy rurach stoi pralka, której nie można odsunąć od nich, ponieważ jest ograniczona kabiną prysznicową z drugiej strony. Dodatkowo w lustrze widać odbicie rurek Edytowane 20 Lutego 2019 przez Miastczanin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts