dnanwn 22.02.2019 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Witam Mam taki problem:dałem namówić się na wylewkę anhydrytową w łazience ( ogrzewanie podłogowe ) będąc nieświadomy że nie jest ona zalecana w pomimeszczeniach "mokrych". Czy zabezpieczenie całej podłogi folią w płynie rozwiąże problem ? Drugi problem jest taki że muszę podnieść posadzkę jeszcze o jakiś 1cm i teraz pytanie czy mogę bezpośrenio na tą wylewkę położyć Cekol ZW-04 który podobno nadaje się na powierzchnie ogrzewane i następnie zabezpieczyć to wszystko folią w płynie ? Czy trzeba zastosować inne rozwiązanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 22.02.2019 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Witam Mam taki problem: dałem namówić się na wylewkę anhydrytową w łazience ( ogrzewanie podłogowe ) będąc nieświadomy że nie jest ona zalecana w pomimeszczeniach "mokrych". Czy zabezpieczenie całej podłogi folią w płynie rozwiąże problem ? Tak folia w płynie zabezpieczy wylewkę przed wilgocią . Jeżeli planujesz gresy na tej wylewce , to folię w płynie możesz sobie darować . Gresy nie przepuszczają nic wgłąb . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal818 22.02.2019 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 A jak planuję panele winylowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dnanwn 22.02.2019 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Czyli po wyschnięciu wylewki dać grunt, potem folia w płynie znowu grunt i płytki? A co z zaprawą wyrównującą, można stosować na anhydryt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 23.02.2019 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2019 Anhydryt przeszlifować , odpylić , gruntować gruntem , folia w płynie i płytki . Zaprawę wyrównującą można stosować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts