pawel-foto 23.02.2019 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2019 Witam. Mam problem czym przymocować deski do balustrady na balkonie. Balustrada typowa metalowa z przed 30 lat. Wykonana z pionowych prętów (zbrojeniowych). Chciałbym dać wzdłuż balustrady poziome deski tylko nie wiem czym je przymocować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 24.02.2019 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 (edytowane) A ja z kolei nie wiem jak chcesz dać te deski:a) z jednej strony ( jak tak to z której) b) z obu stron balustrady3) ażurowo czy ściśle i jeszcze określ, czy jest to dom prywatny czy blok. Edytowane 25 Lutego 2019 przez wiesiek6308 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel-foto 12.03.2019 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 A-z jednej strony-zewnętrznej C-ażurowo domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts