Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A to najnowsze zdjecia naszego domu

gabriela

Recommended Posts

Sonika, przejrzalam jeszcze raz zdjecia Twojego domu i nie tylko z checi rewanzu za dobre slowo , ale zupelnie szczerze chce Ci napisac, ze Twoj dom jest super. Czy masz juz skonczony kominek? Taki wlasnie podoba mi sie podoba, u nas bedzie wolnostaojacy pomiedzy jadalnia i salonem. Ta prosta bryla z plyta z kamienia jest moim marzeniem. A plytki w holu wprost genialne. Czy to Twoj pomysl? Koncepcje lazienek sa moim zdaniem rewelacyjne. Czy zatrudnialas architekta wnetrz?

Moze masz jakies nowe zdjecia?

Pozdrowienia

Gabriela,

niestety z linkiem, tak jak pisze Zeljka jest coś nie tak. U mnie jest dokładnie to samo - nie da się wejść :( :( :( .

Musisz się chyba najpierw zalogować, a potem podać adres.

Dzięki za pochwały i miłe słowa :D :D :D .

Kominek jest właściwie skończony. Mieliśmy co prawda jeszcze kłaść taki sam trawertyn "przed", na podłodze, ale ostatecznie zdecydowaliśmy, że będzie blacha mosiężna zamocowana na parkiecie.

Te różności niestety nie ja wymyśliłam. Moja rola ograniczyła się tylko do tego, że wiedziałam iż chcę coś takiego mieć :wink: , a resztę zostawiłam architektowi i Ona wymyśla dla nas takie "cuda" :wink: :D .

Ale mamy też na swoim koncie parę własnych pomysłów jak np. kominek, czy dziury w podłodze - to są tylko i wyłącznie nasze dzieła :D :D :D .

W tej chwili jest u nas przestój, bo czekamy od miesiąca na parkieciarza. Podobno ma zacząć w pierwszym tygodniu pażdziernika, a ja mam cichą nadzieję, że może uda nam się jeszcze w tym roku przeprowadzić.

Zdjęć nowych nie mam, bo nic nowego nie przybyło.

Strasznie się rozpisałam :wink: :D .

Popraw link proszę, bo bardzo chcę zobaczyć Twoje zdjęcia.

Pozdrawiam

Sprawdziłam jeszcze raz i DZIAŁA!!! :D :D :D

Jej, ale u Ciebie ładnie. Te widoki - cud miód :D :D :D .

Dom piękny, zachód słońca powalający, niedaleko jezioro - ja też bym tak chciała.

Gabriela - szybko kończ ten swój domek, bo będe do Ciebie przyjeżdżać na wakacje :wink: :wink: :D :D

A są tam jeszcze wolne działki? Jak Ty Kobieto znalazłaś takie piękne miejsce, mieszkając tak daleko???? :o :o :o

Dziala , dziala .

Piekne miejsce wybraliscie .

Piekny dom zbudowaliscie .

Nie wypada chyba zyczyc szybkiego zejscia na emeryture :lol: , ale zycze za to szybkiego mieszkania .

Rowniez czekam na zdjecia wnetrz.

ps .Nie denerwuj sie Gabrielo krytyka , zawsze jest i wlasciwie byc powinna .

• 3 years później...