Żelka 24.09.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Niestety mi znow pisze - Das ausgewählte Foto ist nicht verfügbar Melden Sie sich bitte an und versuchen Sie es erneut oder kontaktieren Sie den Eigentümer des Fotos. A ja nawet nie wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 24.09.2005 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Sonika, przejrzalam jeszcze raz zdjecia Twojego domu i nie tylko z checi rewanzu za dobre slowo , ale zupelnie szczerze chce Ci napisac, ze Twoj dom jest super. Czy masz juz skonczony kominek? Taki wlasnie podoba mi sie podoba, u nas bedzie wolnostaojacy pomiedzy jadalnia i salonem. Ta prosta bryla z plyta z kamienia jest moim marzeniem. A plytki w holu wprost genialne. Czy to Twoj pomysl? Koncepcje lazienek sa moim zdaniem rewelacyjne. Czy zatrudnialas architekta wnetrz?Moze masz jakies nowe zdjecia?Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 24.09.2005 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Zeljka, nie wiem co sie dzieje, u mnie wszystko funkcjonuje, syn otwieral link na swoim pc, funkcjonuje rowniez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 24.09.2005 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Jesli chcesz to podaj adres mailowy, wysle Ci na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 24.09.2005 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Sprobuj jeszcze raz, teraz powinno dzialac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.09.2005 04:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Gabriela, niestety z linkiem, tak jak pisze Zeljka jest coś nie tak. U mnie jest dokładnie to samo - nie da się wejść . Musisz się chyba najpierw zalogować, a potem podać adres. Dzięki za pochwały i miłe słowa . Kominek jest właściwie skończony. Mieliśmy co prawda jeszcze kłaść taki sam trawertyn "przed", na podłodze, ale ostatecznie zdecydowaliśmy, że będzie blacha mosiężna zamocowana na parkiecie. Te różności niestety nie ja wymyśliłam. Moja rola ograniczyła się tylko do tego, że wiedziałam iż chcę coś takiego mieć , a resztę zostawiłam architektowi i Ona wymyśla dla nas takie "cuda" . Ale mamy też na swoim koncie parę własnych pomysłów jak np. kominek, czy dziury w podłodze - to są tylko i wyłącznie nasze dzieła . W tej chwili jest u nas przestój, bo czekamy od miesiąca na parkieciarza. Podobno ma zacząć w pierwszym tygodniu pażdziernika, a ja mam cichą nadzieję, że może uda nam się jeszcze w tym roku przeprowadzić. Zdjęć nowych nie mam, bo nic nowego nie przybyło. Strasznie się rozpisałam . Popraw link proszę, bo bardzo chcę zobaczyć Twoje zdjęcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.09.2005 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Sprawdziłam jeszcze raz i DZIAŁA!!! Jej, ale u Ciebie ładnie. Te widoki - cud miód . Dom piękny, zachód słońca powalający, niedaleko jezioro - ja też bym tak chciała. Gabriela - szybko kończ ten swój domek, bo będe do Ciebie przyjeżdżać na wakacje A są tam jeszcze wolne działki? Jak Ty Kobieto znalazłaś takie piękne miejsce, mieszkając tak daleko???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.09.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 No, dzis mialam szczescia. Na prawde ladne. Wszystko. Czekam na zdjecia wnetrz. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.09.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Dziala , dziala . Piekne miejsce wybraliscie . Piekny dom zbudowaliscie . Nie wypada chyba zyczyc szybkiego zejscia na emeryture , ale zycze za to szybkiego mieszkania . Rowniez czekam na zdjecia wnetrz. ps .Nie denerwuj sie Gabrielo krytyka , zawsze jest i wlasciwie byc powinna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 25.09.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 ładny domek i okolica ciekawa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 25.09.2005 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Wielkie dzieki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 07.08.2009 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 zdjecia stanu obecnego: http://img39.imageshack.us/img39/6190/img8957.jpg http://img23.imageshack.us/img23/2581/img8914t.jpg http://img7.imageshack.us/img7/6131/img8862z.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts