michuz21 24.02.2019 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 Witam.Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMark. 26.02.2019 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 Ja bym czegoś takiego nie odebrał. Wiązary są bardzo precyzyjnie składane i montowane. Tu nie widać anie tego ani tego. Nie chcę gdybać ale ciekaw jestem czy nie połakomiłeś się na najtańszą ofertę od byle kogo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michuz21 26.02.2019 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 No właśnie oferta jedna z droższych,a firma znana nawet z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMark. 26.02.2019 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 Napisz mi na PW co to za firma z ciekawości. W przyszłym tyg u mnie mają montować wiązary, żeby sie nie okazało że to ci sami...Jak nie podpisałeś odbioru to nie podpisuj, wezwij kierownika i niech on to oceni. Odchyłki może jeszcze by przeszły, choć przy wiązarach oczekuje sie dokładności. ale te kąty źle poodcinane, widać tam gwoździe jak nie zbijają tego w całość. Ja bym to kazał poprawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 26.02.2019 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 Słabo ...to wygląda jak składane na budowie a nie w hali. Czegoś takiego na budowach obok mnie nie widziałem i u siebie bym nie chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 26.02.2019 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 A może jakiś opis do fotek? Może rzut dachu ze wskazaniem które miejsce pokazujesz? Szczególnie 3-4 foto opisz. Ja nie wiedząc 'co pokazujesz' jakoś takie dramatu jak poprzednicy nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiszelk 26.02.2019 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 To chyba jakaś chałupnicza produkcja, na ostatnich zdjeciach widać inny kąt zacięcia...To na pewno u Ciebie czy jakaś antyreklama wiązarów...Podaj nazwę firmy, bez obawy, bo to jakaś fuszerka jest i od razu zabierali by to z budowy, Nawet krzywo wylany wieniec nie spowoduje krzywego zacięcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiszelk 26.02.2019 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 ,Popatrzyłem teraz dokładnie to wystarczy spojrzeć na blachy, to nie wiązary z fabryki, tylko jakaś samoróba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 26.02.2019 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 To chyba jakaś chałupnicza produkcja, na ostatnich zdjeciach widać inny kąt zacięcia...To na pewno u Ciebie czy jakaś antyreklama wiązarów...Podaj nazwę firmy, bez obawy, bo to jakaś fuszerka jest i od razu zabierali by to z budowy, Nawet krzywo wylany wieniec nie spowoduje krzywego zacięcia... Nie znam firmy, nie znam projektu, ale widzę że Ty wiesz wszystko to napisz dlaczego to zacięcie to fuszerka? Dlaczego tak oceniasz wykonana pracę? Skad wiesz że to aby działało musi pracować? Ja mam wątpliwości, na razie nie napiszę jakie. Osądziłeś kogoś to dajesz, dowody winy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiszelk 27.02.2019 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Nie znam firmy, nie znam projektu, ale widzę że Ty wiesz wszystko to napisz dlaczego to zacięcie to fuszerka? Dlaczego tak oceniasz wykonana pracę? Skad wiesz że to aby działało musi pracować? Ja mam wątpliwości, na razie nie napiszę jakie. Osądziłeś kogoś to dajesz, dowody winy. A Ty widziałes kiedys wiązary z fabryki??/Nie chce tu nabijac postów , ale to nie sa wiązary tylko jakiś szajs wykonany na ich podobieństwo, a jak ktoś jeszcze pisze że znana firma z forum to powinien to głosno krzyknąć...Tak to nawet dekarze robiący zwykłą więzbę by nie zrobili..Dziadostwo i tyle, teraz tylko nie wiem o co chodziło w tym pierwszym poście? o żal że taka kaszana? Napewno nie robiła tego żadna firma wiązarowa legalnie działająca, bo ktoś kto sie interesuje tym tematem to wie że przy wiązarach nie ma krokwi szczytowej. Normalnie nóz się w kieszeni otwiera jak takie dziadostwo widzę, a potem jeszcze tytuł wiązary.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiszelk 27.02.2019 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Sorki to nie kalenicowa co widzę na zdjęciach....ale i tak lipa, pomylili kąt zacięcia.., ale to ich wina i do poprawki i to bez dyskusji...Rozumiem że Cie nie było jak stawiali?? A te srubki w blachach to po co,żadna firma wiazarowa tak nie robi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacentyy 28.02.2019 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 ?? zdjęcia zniknely ciekaw dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 28.02.2019 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 A Ty widziałes kiedys wiązary z fabryki??/Nie chce tu nabijac postów , ale to nie sa wiązary tylko jakiś szajs wykonany na ich podobieństwo, a jak ktoś jeszcze pisze że znana firma z forum to powinien to głosno krzyknąć...Tak to nawet dekarze robiący zwykłą więzbę by nie zrobili..Dziadostwo i tyle, teraz tylko nie wiem o co chodziło w tym pierwszym poście? o żal że taka kaszana? Napewno nie robiła tego żadna firma wiązarowa legalnie działająca, bo ktoś kto sie interesuje tym tematem to wie że przy wiązarach nie ma krokwi szczytowej. Normalnie nóz się w kieszeni otwiera jak takie dziadostwo widzę, a potem jeszcze tytuł wiązary.. Nie chcesz nabijać postów a sam piszesz post pod postem. Wyobraź sobie że kiedyś widziałem dźwigar z fabryki, wprawdzie raz i z daleka ale jednak......ładny był taki drewniany i miał takie brzydkie płytki , takie dziurawe. I w nich nie było śrubek chyba były przyklejone, ale Ty pewnie też to już widziałeś bo ty wszystko już widziałeś z wszystkich fabryk, ty taki wszechwiedzący jesteś. A i ty się interesujesz tematem to wiesz wszystko o wszystkich wykonawcach i projektach -szacunek za taka analizę problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMark. 28.02.2019 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Zdjęcia zniknęły....pewnie sam to zbijał i o opinie pytał. Proponuje żeby moderator usunął temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts