samsu 09.11.2020 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 (edytowane) I zabezpiecz TO... (też skrzętnie.!).! I na...- s u f i t... (czytaj chętnie.!).! ````````````````````````````` Tylko śmiać się, i rymkować .., (aby bełkot - tak puentować.!)... : Mniej niż -"O"... (zero.!) - tutaj mamy.! Bełkot jakiś... (ż ó ł c i o w n i k a .!).! Skala - IQ...??? Na... - o m a m y...??? Nie ma... l i c z b y... (współczynnika.!).! Skoro osobnik - tak luuubi... cudze teksty... tu - kopiować - Ranger kiedyś &samca podsumował z linkiem = reagować.!)... : cytat końcówki jednego z komentarzy... : .../.../... Ale...- troll`om.., hater`om.., samcom-alfa... przecież nie o TO...- chodzi. Dla nich Celem Życia...- jest... brylowanie, zwracanie na siebie uwagi przez bezmyślne kopiowanie Źródeł... (jak to...- o graficie.!) - przewodzenie "barankom" w swoim stadzie i rewirze..! Nie mają żadnej, innej, pożytecznie - uczciwej Pasji, nic pozytywnego Otoczeniu nie mają do... zaoferowania... (prócz...- troll`owania..!)... Wy..., wszyscy..., uczciwie Partnerów... - postrzegający..., miejcie na względzie... - to.., powyższe.., a... pomocne niech Wam będzie...- to.., poniższe... - linki...: https://de.wikipedia.org/wiki/Troll_(Netzkultur) a... ten...- już użyteczny w Waszym Żywotku... (jak najlepiej postępować z takim...- "unikatem".!)... : https://olneo.pl/travelblog/trolle-i...eta-w-serwisie Tytułem wyjaśnienia w kwestii IQ - aszkenazyjskim nie jestem i nic wspólnego z nimi nie ma – gazet pod stopy sobie nie podkładam ani w życiu ani w czasie pisania – wasza średnia IQ ile wynieść może – tylko nie ściemniaj – nominowanemu do Nobla zaś kłamać nie wypada. O Psie Baskerville'ów słyszałem a ten twój – to właściwie pies czy suka, bo jak suka, to z tej średniej IQ – bez obawy sobie możesz dodać. https://forum.muratordom.pl/showthread.php?195149-Ekonomiczne-spalanie-paliw-sta%C5%82ych&p=7991495&viewfull=1#post7991495 Niebieski płomień chciałeś – dostałeś – i co oniemiałeś czy zaniemówiłeś a morze szczęka opadła lub wypadła, wszak w sędziwym wieku jesteś – i dlatego już gadać o tym nie chcesz czy zaś w kontr-argumencie w palenisku HG gorejącą oponę pokażesz. Nową sektę czy falangę – rangersów - założyłeś czy zakładasz na okoliczność rzeczonego : https://forum.muratordom.pl/showthread.php?354316-Defro-HG&p=7990220&viewfull=1#post7990220 – jeśli o Chorzów idzie, to zgadzać by się to mogło – po co to na zwałkach i składowiskach podpalać – skoro skutkiem twojej technologii można z tego trochę gorącego niebieskiego wyorać i do tego za darmo a że śmierdzieć będzie toksyną – u ciebie to przecież normalne i wszyscy zwyczajni są tego, więc cóż za różnica – najważniejsze, że za darmo i że w gorszy sposób się nie zmarnuje, bo wszak : - szukać mi się nie chce – wklej tą twoją radosną wiadomość jak w Krakowie wprowadzili zakaz spalania paliw stałych – proszę. O sadzę pytałeś – dostałeś nawet w nadmiarze – pokazałem ci jak ona w twoich kochanych kotłach podajnikowych na ecogroszek wygląda z tej puli : 130 miliardów PLN!! A z aktualności: Czy słyszałeś już o nowym programie rządowym o nazwie: „Czyste Powietrze”, związanym z ochroną powietrza i poprawą jego jakości? Luuudzie! Cytuję: 130 mld złotych dla prawie 4 mln domów jednorodzinnych! Zlikwidowanych zostanie 3 mln kotłów starej generacji, a w zamian zostanie zamontowanych milion niskoemisyjnych źródeł!” Na marginesie @Wojtasowi też z tego dotację załatwiłeś i dlatego tak piorunem z palenia drewnem zrezygnował. Pokazana przez ze mnie nie wybucha i nie foka, żarzy się jak przystało na sadzę do temperatury samozapłonu doprowadzonej - a twoja fuka i wybucha czyżby to było za udziałem technologii twojej opartej na gorejącej oponie w komorze załadowczej acz nie załadowczej, bo u ciebie, to komora paleniskowa - sorki. To tak tylko tytułem zabezpieczenia powyższego a nie że liczyłem na to, iż o tym swoim niebieskim prawdę w końcu powiesz. Edytowane 9 Listopada 2020 przez samsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 09.11.2020 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 (edytowane) Troll... "tasiemca" znów wydala.!Wściek + piana ... (z żółcią kala.!)Własny ogon gryzie ... s a m i e c -kręcąc w kółko... (taki... - "taniec").! Dawaj samiec... (bo... "TO"... mało.!).!Ubaw mamy... (szczekaj...- śmiało.!).!Śmiech powszechny... (na bełkoty -antidotum.!) - n a ... - k ł o p o t y..!!! Edytowane 18 Listopada 2020 przez mtdeusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamzk 15.02.2021 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Palenie w Defro HG plus regulacja sondą lambda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts