mareczek87 25.02.2019 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 https://www.fotosik.pl/zdjecie/b23750be38f8f85eWitamMuszę ściągnąć resztki farby po zalaniu. Czym i jak to najlepiej zrobić?Część już mi się udało ale niestety ktoś mi "dobrze" doradził i robiłem to szpachelką uszkadzając ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregory67 27.02.2019 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Po wyschnięciu ściany musisz zaszpachlować te uszkodzenia po szpachelce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareczek87 27.02.2019 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Ale mi chodzi jak ściągnąć tą wyschniętą farbę bez użycia szpachelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfosek 27.02.2019 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Są w sklepach z farbami i marketach budowlanych preparaty do usuwania farb. Pomażesz, poczekasz, farba dostanie bąbli i zejdzie łatwo.Tylko jeśli to zwykła emulsja czy nawet lateks to w wersji pro, szybciej będzie przeszlifować żyrafą z grubym papierem. W wersji domowej szpachelka nie jest zła. Rysy naprawisz masą szpachlową w pół godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts