haderf 25.02.2019 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 Witajcie, Potrzebuję pomocy w aranżacji małej łazienki. Ma ona wymiary 200x150cm tak jak to widać na zdjęciu. Wysokość 250cm. Łazienka jest mała i chciałbym żeby wszystko się w niej zmieściło tj prysznic, pralka, umywalka, kibelek podtynkowy. Obawiam się tylko czy wszystko mi się zmieści zwłaszcza na ścianie 200cm. Prośba więc o pomoc i ewentualnie jakieś świeże pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinni 26.02.2019 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 Ja zrezygnowałabym z pralki w łazience i zamiast dużej umywalki wstawiła małą. Kabina oczywiście najmniejsza plus wc i można zrobić dużo wiszących półek, które nie zajmą przestrzeni, a będą praktyczne na kosmetyki i inne drobiazgi. Koniecznie wieszak na drzwiach, by móc odwiesić ręcznik, szlafrok etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sawadi 27.02.2019 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Wszystko się zmieści, dokładnie ja na rysunku. Minus - mała umywalka i mały prysznic (komfortowy jest dopiero 90x90). Można powiekszyć prysznic 100x80 i dać pralkę ładowaną od góry, albo pralkę postawić w kuchni lub przedpokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 06.03.2019 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Szukając urządzeń sanitarnych i pralki, warto szukać urządzeń o najmniejszych rozmiarach. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts