fqqs 26.02.2019 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 Mam 5-metrową łazienkę do gruntownego remontu (wymiana instalacji wod-kan, skucie starych płytek, polozenie nowych, sufit podwieszany, montaz wanny, umywalki i geberitu). Czy 10 tys. za samą robociznę (bez żadnych materiałów) we Wrocławiu to dobra cena? Bardzo proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek17bn 24.06.2019 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Jeśli z fakturą to myślę że tak , ja płaciłem 7k na zagłębiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RafiRuX 23.09.2019 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2019 Ceny mogą drastycznie się od siebie różnić w zależności od tego co zamierzasz zamontować w nowej łazience. To prawda. Fachowiec może inaczej policzyc za montaż płytek wielkoformatowych, a inaczej za 20x20 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 25.09.2019 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Szanowny Panie,Aby oszacować koszt remontu, warto poprosić o wycenę kilku fachowców. Łazienka jest pomieszczeniem o podwyższonej, wilgotności, dlatego przy remoncie trzeba zadbać o zastosowanie odpowiednich materiałów. Do spoinowania łączeń sufitu podwieszanego rekomenduję wykorzystać gładź elastyczną Śnieżka Acryl-Putz® MS30, a do malowania farbę Śnieżka Kuchnia Łazienka zawierającą w swoim składzie mikrocząsteczki srebra zapobiegające rozwojowi pleśni i grzybów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts