Pitrekkk 27.02.2019 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Jakiś preparat który zabezpieczy mi cegłe w łazience. Pod prysznicem mam normalnie płytki, wiec nie będzie to narażone na bezpośredni kontakt z wodą, a na par osiadająca na cegle po prysznicu.Reku teoretycznie ma być, więc też wyciągnie co nieco... mimo wszytko fajnie jakby się nie rozsypała po jakimś czasie, bo swoje lata ma(30-40 jak nie lepiej) Pytanie czym to zaciągnąć żeby:-nie było cholernie drogie-nie świeciło,lub w ograniczonym stopniu(fajnie jakby cegła zachowała swoj kolor)-nie było szkodliwe, bo pewnie różne substancję są Jakieś doświadczenie może ktoś ma i pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 28.02.2019 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Ja impregnowałem sansilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitrekkk 28.02.2019 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Jaki efekt. Świeci nie świeci się na ścianę, Woda nie wchłania się w strukturę cegły. Cegła w miejscu mocno narażonym na działanie wody.Wydajność jaka była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts