radonpos 27.02.2019 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Mam taki eko ze co tydzień grutntowne czyszczenie pieca – sadzy ze 3 centy do tego mnóstwo popiolu, spieków i kamienia. Muszze kupic jakiś porządny coby tyle nerwow nie psuc. Poelcicie cos ale żeby był w paczkach. Sprawdzony i dobry teraz wiem ze cena nie gra decydującej roli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dejw586 28.02.2019 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 złota rada zmien ekogroszek na węgiel sztygar. Sprawdzony przez ze mnie od 2 sezonów – bez znaczenia zima czy lato jakosc ta sama wysoka. Spalanie bez najmniejszych problemów, nie osadza się sadza i z komina nie dymie. Duzo kalorii 28MJ/kg w roku sam węgiel. Przetestuj z Leroy merlin albo lepiej z ich sklepu internetowego bo z tego co wiem Leroy nie zawsze magazynuje pod dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts