ziom890 27.02.2019 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Hej! Potrzebuje bojler tylko nie wiem jaki wybrać? Na razie będzie podłączony pod piec z podajnikiem ale chciałbym żeby była w przyszłości możliwość dorzucenia kolektorów. Kolejna sprawa na pewno z nierdzewki zależy mi też na tym aby blacha była jakaś grubsza czytałem ,że firma viessmann robi dobre bojlery natomiast nie mogę znaleść z jak gróbej blachy jest zrobiony oraz niema nowych tylko same używki na allegro jeżeli macie jakieś odnośniki z opisem oraz aukcją do takiego bojlera to podajcie. Trzecia sprawa nie wiem jaka pojemność chciałbym aby był przystosowany pod dłuższe kąpiele 40 - 60 minut czy 300l wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaju 27.02.2019 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Hej ACV takie ma a te sprzedają bo chcą mieć lepsze hihiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 28.02.2019 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Poszukaj jakiejś używanej pompy ciepła do CWU zagranicznej , one w większości mają zasobnik z Blachy nierdzewnej a na wierzchu masz pompę ciepła która latem ci podgrzeje wodę taniej niż inwestycja w solary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts