Marek-K. 28.02.2019 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Witam! Pomalowałem stalowe elementy i teraz potrzebuję tą farbę jakoś dodatkowo zabezpieczyć. Można to zrobić jakimś bezbarwnym lakierem? Jeżeli tak to jakim. Malowane było zwykłym sprayem w puszce. Nie chcę żeby farba za szybko schodziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
simo2323 28.02.2019 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Jeśli te elementy będą w wewnątrz pomieszczenia to można zastosować klar samochodowy i pomalować natryskowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-K. 28.02.2019 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 O coś takiego mi chodziło, dzieki simo2323. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts