baba12 28.02.2019 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Witam. Remontuje stary dom, z93r. Mam problem jak rozplanować kuchnię z salonem. Rysunek jest prymitywny ale tylko tylę mogę, chyba że polecicie jakiś prosty program aby wymiary na niego przerzucić. Dwie kreski oznaczają drzwi, tam gdzie piszę wentylacja, jest komin w którym miał być kominek, myślę przerobić go na wentylację pod wyciąg i w tym kwadracie do wentylacji zrobić kuchnię (tylko psują tutaj drzwi balkonowe, może lepiej je zamurować, jest inne wejście na balkon). Niewiem jak to rozplanować, na ścianie ze schodami chciałbym TV a na przeciwko narożnik, wizualnie wydaje mi się że się zmieszcze ale realnie już nie wiem. Schody są narazie odcięte i góra nie ruszana. Jakieś propozycję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 08.04.2019 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Brakuje wymiarów. Jaka jest szerokość łazienki i tarasu, wymiary okien w salonie i wysokości parapetów. gdzie jest wyjście na balkon?Kilka zdjęć dałoby także pełniejszy obraz sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts