Jerrys 18.10.2004 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Witam Ciekaw jestem jak malujecie skosy na poddaszu, czy w kolorze ścian, czy na biało tak jak sufit??? Czy malując ściany zostawiacie biały pasek kilku centymetrów od sufitu, czy dajecie kolor do samego sufitu? Właśnie wziąłem się za malowanie i wolałbym tego nie zchrzanić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukrecja 19.10.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Witam Ciekaw jestem jak malujecie skosy na poddaszu, czy w kolorze ścian, czy na biało tak jak sufit??? Czy malując ściany zostawiacie biały pasek kilku centymetrów od sufitu, czy dajecie kolor do samego sufitu? Właśnie wziąłem się za malowanie i wolałbym tego nie zchrzanić Pozdrawiam to zależy jakie robisz ściany i sufit, czy zdecydowane kolory, czy jest kontrast, czy ściany jaśniutkie, ale mi się podoba w ogóle sufit tego samego koloru co ściany, więc wszystko jednakowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 19.10.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Ja mam skosy w kolorze scian a sufit o ton jasniejszy niz sciany albo bialy bo tez tak sie trafilo. Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerrys 20.10.2004 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Dzięki za pomoc, na linii styku ściany z sufitem dałem 3 cm pasek w kolorze sufitu, no a niżej ściana. Co do skosów w jednym pokoju zrobiłem w kolorze ścian i widzi mi sie to średnio - jakby ściana się kładła, a w drugim dałem ściany hiacynt super wall firmy Bondex a sufit i skos białe, kolor tylko na ściance kolankowej. Efekt jest extra, sufit i skos mają delikatny odcień od koloru ścian no i już wiem, że w trzecim pokoju zrobię właśnie tak. Jeszcze raz dziękuję za rady i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts