rybosom 28.02.2019 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 (edytowane) Witajcie, mam następujący problem. Kupiłem mieszkanie w bloku wybudowanym w 1938 roku. Na podłodze znajduje się przedwojenny parkiet ułożony w jodełkę. Początkowo mi się podobał, ale zacząłem mu się przyglądać i jest w nim dużo szerokich szpar. W związku z tym zacząłem się zastanawiać, czy nie położyć na to paneli. Zacząłem szukać informacji i znalazłem info o szkodliwym subicie. Czy jest możliwe, że przedwojenny parkiet był klejony na subit? Czy mogę na taki parkiet położyć panele, czy trzeba wszystko drzeć i usuwać? Dodam jeszcze, że w mieszkaniu nie czuć żadnego brzydkiego zapachu, a gdy zaglądałem w szpary widziałem tylko szary kolor betonu. Edytowane 28 Lutego 2019 przez rybosom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybosom 01.03.2019 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Czy ten parkiet w ogóle się do czegoś nadaje? Wklejam kilka zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts