ciku 18.10.2004 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 No wlasnie? Chcialabym wanną wypelnic pewna luke w lazience, ale czy to w ogole mozliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 19.10.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Nie słyszałem, żeby którykolwiek z producentów miał taką opcję. Wiem że istnieja firmy zajmujace się szybka renowacją starych wanien, tzn. wstawiają w starą wanne ( nie usuwając jej ! ) nową wykonaną z laminatów o mniejszych wymiarach - może kupno takiej sprawę rozwiąże?Inne rozwiazanie - rzemieślnik, który wykona kopyto i zrobi na wymiar z laminatów.PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mega 31.10.2004 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 Widzialam wybudowana z siedziskiem w salonie lazienkowym w katowicach - calkiem ciekaweMega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fachowiec krakowski 10.10.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Jest firma w Krakowie robiąca super wanny z Corianu lub laminatu na dowolny wymiar , kolor i kształt.Robią też na zamówienie, na wymiar brodziki i umywalki .Wystarczy w Google wpisać "wanny na wymiar Kraków" albo "umywalki na wymiar Kraków".Ja bardzo często u nich zamawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 10.10.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Wszystko da się. Kwestia ceny. Nie wiem jak z akrylu, ale z drewna (balie) , kamienia, corianu czy miedzi na pewno możesz złożyć indywidualne zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crab 13.10.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Któryś z polskich producentów (tylko nie pamiętam który) podaje we wszystkich katalogach wymiar danego sprzętu plus w nawiasie przedział wartości. Coś w stylu 100 (95-110) i dopiero jak wejdziesz na ich stronę to gdzieś w jakimś za przeproszeniem faq dowiesz się, że w takim zakresie możesz zamówić bez problemu dany artykuł. Jak mi się przypomni jaki to producent to napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts