Nextordinarygirl 01.03.2019 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Cześć,Mam pytanie wzięłam kredyt hipoteczny na wykonczenie. W operacje szacunkowym podałam że będę robić łazienkę i WC a co jeśli np. zmieniła mi się koncepcja i zamiast WC chce zrobić tam pralnie. Czy to może wpłynąć na ocenę po zdjęciach? Kredyt w Millenium. Dodam że będą tak czy siak płytki niezależnie od tego czy to WC czy pralnia. Jedyna różnica to biały montaż. Proszę o jakieś rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz Zalewski 01.03.2019 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Wykończenie może zostać zanegowane. Powinnaś udać się do banku w celu przedstawienia zmiany koncepcji jeszcze przed rozpoczęciem prac, aby nie było niemiłych niespodzianek na koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nextordinarygirl 02.03.2019 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 A czy to wiąże się z ponownym operatem szacunkowym i wstrzymanie transzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz Zalewski 02.03.2019 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Operat moim zdaniem nie będzie konieczny, ale analityk powinien na tą zmianę wyrazić zgodę. Co oczywiste o kilka dni opóźni się z tego powodu wypłata transzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nextordinarygirl 03.03.2019 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts