DarekRz 18.10.2004 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Witam wszystkich!Po wybudowani stanu surowego otwartego i pokryciu dachu n apełnym deskowaniu papą mam problem: po roku zauważyłem sporo dziur w papie, które mogą być wynikiem wysychania desek i niewystarczającej elastyczności papy. Jak taki dziury zalepić we własnym zakresie? Domyślam się, że smarujemy "mazidłem" i dajemy łatę na dziuęm ale z czego jest mazidło i łata?Proszę o radę, bo muszę załatać dach i jeszcze zaimpregnować więdźbę przed mrozami.Pozdrawiam DarekRz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 13.11.2004 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 najprosciej lepiek na zimno, i kawalek wycietej papy, czyli smarujesz naklejasz pape, i jeszce obsmarowujesz dookola latki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts