voitaskawa 03.03.2019 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Czesc jakie macie ceny w maxowieckim za elewacje z matetialem lub sama robocizna. Mi daja z ich materialem robiezne ceny nawijajac makaron na uszy ah i eh.:1. Grafit 20 + robo + malow elewacji = 110 zl2. Bialy 20 ( lambda 40 ) + robo 135 zl3. Grafit 20 + robo - 157 zl Jak u was moze macie sprytnych co robia na matetiale klienta. Dajcie znaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin225 03.03.2019 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Czesc jakie macie ceny w maxowieckim za elewacje z matetialem lub sama robocizna. Mi daja z ich materialem robiezne ceny nawijajac makaron na uszy ah i eh.: 1. Grafit 20 + robo + malow elewacji = 110 zl 2. Bialy 20 ( lambda 40 ) + robo 135 zl 3. Grafit 20 + robo - 157 zl Jak u was moze macie sprytnych co robia na matetiale klienta. Dajcie znaka U mnie za robociznę 75zł /m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 06.03.2019 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 pytanie z jakim materiałem.niestety jest tak, ze aby miec dobrze trzeba rozlozyc oferte na czynniki pierwsze i dopiero wtedy okazuje sie ile co kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 27.03.2019 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Podepnę się pod wątek....Mam już oieplony dom, teraz czas na finalny tynk plus jakieś drobne poprawki przy ociepleniu. Jaki szacunkowo koszt takiej pracy za m2. Czy metoda nakladania ma wpływ na cenę? Rodzaj tynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 27.03.2019 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Podepnę się pod wątek....Mam już oieplony dom, teraz czas na finalny tynk plus jakieś drobne poprawki przy ociepleniu. Jaki szacunkowo koszt takiej pracy za m2. Czy metoda nakladania ma wpływ na cenę? Rodzaj tynku? W Małopolsce tydzień temu jak się pytałem to 18 zł za M2 nałożenia struktury. Na ten rok nie ma szans , chyba że przepłacisz to kogoś oleja i przyjdą do Ciebie;). Tak z głupia się zapytałem bo lubię wiedzieć co ile mniej więcej kosztuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz-kaminski 27.05.2019 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 Robocizna poszła mocno w górę, wykonawcy mają tyle roboty, że ceny poszybowały o +30% w niecały rok. Ceny za elewacje z tynku - okolice Warszawy:Styropian + kołkowanie + siatka + tynki = robocizna ok. 100 zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 04.10.2019 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2019 Cena u znajomego za ocieplenie 50zl za m2 za robotę z struktura sama struktura 20zl, ceny niskie. Mówi że lepiej wychodzi jak robi na własną działalność niż przez firmę robi na własną rękę od 5 lat roboty nie do przerobienia:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts