minuszka 19.10.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Prosze Was o info, gdzie mozna kupić w Warszawie w miare tani marmur na półke do kominka. Potrzebuje 3 m kw. grubość 2 cm. Dzisiaj muszę gdzieś go wybrać.Strasznie podoba mi sie kolor zielony-ciemny, z jak najmniejszą ilością nitek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 19.10.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 My zamawiamy parapety ze sklepu Athena Marmury Greckie, na Gorczewskiej, na przeciwko Wola Parkuhttp://www.athenamarmor.pl/Ceny sa przystepne, obslug mila, juz kilku znjomych u nich kupowalo marmur. Powodzeniaozzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 19.10.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Jakieś 2 lata temu kupowaliśmy parapety marmurowe (aż 2 sztuki) na Al. Solidarności, niedaleko Zakładów Tłuszczowych (Praga). Nie pamiętam adresu, tuż przed Zakładami wjeżdżało się w podwórko, gdzie były różne sklepy. Sklep (hurtownia?) z marmurami jest też na ul. Modlińskiej, po prawej jadąc w kierunku Legionowa, za Fabryką Mebli Henryków:Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy "Kamyk" s.c. G. i A. Pawlikowscy, K. i M. Pawliccy03-152 Warszawa, ul. Modlińska 268tel. (022) 676-80-06 fax. (022) 676-80-06 http://www.kamyk.com.pl/NIe wiem, czy są tam niskie ceny, ani czy znajdziesz to, czego szukasz, ale można spróbować np. zadzwonić i popytać. W ostatnim Muratorze jest zdjęcie pięknego kominka właśnie z zielonym marmurem (chyba).Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 19.10.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Minuszka w Wymianie doswiadczen opisalem na tarchominie. Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 20.10.2004 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Koło Piasczna w miejscowości Kol.Lesznowola na ul. Słonecznej 128 jest sklep Diamond. Brałam u nich blat do łazienki, a teraz tez szukam czegoś do kominka. Widziałam piękny zielony marmur, prawie bez żadnych nitek....tel 715 58 10 , 715 58 11 PozdroBuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minuszka 21.10.2004 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Dzieki wielkie Wybrałam w końcu marmur o kolorze ecru, hmmm kobieta zmienną jest Na Trakcie Lubelskim jest hurtownia i naprawde mają spory wybór. Ceny umiarkowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 25.10.2004 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Trakt Lubelski....Hmmmm gdzie to? Czy to trasa wylotowa na Terespol? Moze też sie przejadę, bo we Diamoncie nie mają dla mnie koloru, a też potrzebuje ecru lub jakiś przyjemny beżyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minuszka 25.10.2004 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 buleczka, nie powiem Ci dokładnie gdzie to jest bo byłam tam razem z moim kominkarzem i to on jeżdził ze mną po tych różnych hurtowniach i składach z marmurami. Wybrałam kamień Brecia. Jak uda mi sie dzisiaj sfotografować mój kominek, to prześlę Ci próbkę tego kamienia. Jest piękny. Na początku strasznie byłam uparta na zieleń, ale podczas oglądania róznych marmurów, stwierdziłam, ze jednak ecru jest super i będzie sie ładnie komponował z drewnem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 25.10.2004 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Dzięki. Ja szukam czegoś do żółtych ścian. I tez bym chciała cos "łagodnego". A nie masz faktury za ten kamyk? Moze tam bedzie dokłdny adres? Ile to cudo za m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minuszka 25.10.2004 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Niestety nie mam faktury. Z cięciem za m kw. po rabacie wyszło 504 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts