rafalowy 04.03.2019 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Plan zagospodarowanie przestrzennego zakazuje ogrodzeń z prefabrykowanego betonu (czyli mam rozumieć, że to ogrodzenie betonowe z płyt). Czy macie również taki problem? Nic się nie da z tym zrobić? Sąsiedzi dookoła mają taki, ale plan zmienił się w 2008 r i niby teraz nie można. Tylko jak udowodnią, że nie zrobiłem go wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 04.03.2019 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 jeżeli to frontowe to podlega przeważnie zgłoszeniu (stąd się dowiedzą), jeżeli nie to na własne ryzyko, przelicz czy się opłaca, jakich masz sąsiadów itpprefabrykowany beton to dość szerokie pojęcie, jest nim również popularny pustak łupany typu Joniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalowy 04.03.2019 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 jeżeli to frontowe to podlega przeważnie zgłoszeniu (stąd się dowiedzą), jeżeli nie to na własne ryzyko, przelicz czy się opłaca, jakich masz sąsiadów itp prefabrykowany beton to dość szerokie pojęcie, jest nim również popularny pustak łupany typu Joniec w planie jest napisane "prefabrykowanego betonu oraz litego mury" - zakaz Jak zapytałem się kobiecie w Urzędzie co dokładnie jest pod pojęciem prefabrykowany beton to nie potrafiła odpowiedzieć. Co drugi sąsiad ma takie ogrodzenie. Tylko oni chyba montowali je dawno temu przed zmianą planu zagospodarowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts