viktoria23 19.10.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Witam, pytanko jak wyżej .. otwór (drzwi balkonowe), z tyłu domu, wychodzace na taras (juz jest) z salonu. w zaden sposob nie kolidują z sąsiadami, granice działki - nie odnosi sie ..itd. Podejrzewam ze pozwolenie bedzie potrzebne ... ale chce sie upewnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 19.10.2004 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 potrzebne na bank:1). zmiana w scianie konstrukcyjnej2). otwór w scianie - tak czy inaczej muszą w urzedzie zobaczyc ze nie bedzie mniej niz 4m od granicy3). zmiana elewacji budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viktoria23 19.10.2004 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 a jesli dom nie był nigdy oddany ? ... standardowy problem .. pozwolenie na budowe bylo ... w latach 70tych ... ale nigdy nie oddany oficjalnie ... to beda mnie ciągać o inwentaryzacje i odbiór ...pewnie przy okazji tych drzwi .. a tego to ja wcale nie chce ... nie spieszy mi się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 19.10.2004 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 no wiec po co zadajesz te pytanie???????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viktoria23 19.10.2004 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 poczycia humoru to ty nie masz ani trochę . normalnie... pozdrawiam niemiłego Pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 19.10.2004 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 hmm... dziekuje bardzo... po prostu wydaje mi sie, ze bez sensu są twoje pytania o pozwolenie skoro i tak nie zamierzasz tego robic...tez pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viktoria23 19.10.2004 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 pozwolenie MUSI być .. ale pomazyc o kraju bez biurokracji zawsze można .. no nie? dobra spadam .. jestem jeszcze w pracy .. i najwyrazniej moje dzisiejsze wysiłki pracowe nie poszły na marne .. bo wciąż mam sieć .. brawo jasiowa. idę spać pozdr. teraz juz miłego Pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 20.10.2004 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts