DANIEL1111 05.03.2019 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Witam, mam 2 kominy systemowe wykończone blachą bezpośrednio pod blachą obłożone styropianem no tak w większości pewnie robią i teraz kominiarz nakazał zdjęcie tego styropianu bo jak twierdzi łatwopalny materiał w związku z czym w jaki sposób obrobić komin bez marnowania tej blachy która już jest - co dać pod tą blachę jakieś może listwy z niepalnego materiału ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dez 05.03.2019 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Wełna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertJG 06.03.2019 02:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 tylko wełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DANIEL1111 06.03.2019 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 tak naprawdę po montażu wełny i tak pojawi się problem do czego przymocować tę blachę. ok a jak nie chcę go już ocieplać to łaty z czego zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 11.03.2019 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 tak naprawdę po montażu wełny i tak pojawi się problem do czego przymocować tę blachę. ok a jak nie chcę go już ocieplać to łaty z czego zrobić?Np z profili do GK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts