alegro661 05.03.2019 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Witam, złożyliśmy właśnie wniosek o wydanie WZ do gminy wraz z wszystkimi potrzebnymi dokumentami typu dostawca elektryczności wody itp chociaż myślę że to nie było konieczne, zajmuje się tym mój kierownik, kompletujac dokumenty kierownik kreslil na mapie położenia domu na działce wraz z szambem, po jakimś czasie narodziła się nowa koncepcja i chcielibyśmy przemieścić dom wraz z szambem, tutaj moje pytanie czy możemy to jeszcze zrobić czy to co kreslil mój kierownik było tylko poglądowe? Czy dopóki geodeta nie na niesie domu wraz z szambem na mapie do starostwa potrzebnej do wniosku o pozwolenie na budowę mogą to zmienić? Mój kierownik twierdzi że w jego wiedzy nie a ja chciałbym się upewnić dziękuję wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alegro661 06.03.2019 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Witam, złożyliśmy właśnie wniosek o wydanie WZ do gminy wraz z wszystkimi potrzebnymi dokumentami typu dostawca elektryczności wody itp chociaż myślę że to nie było konieczne, zajmuje się tym mój kierownik, kompletujac dokumenty kierownik kreslil na mapie położenia domu na działce wraz z szambem, po jakimś czasie narodziła się nowa koncepcja i chcielibyśmy przemieścić dom wraz z szambem, tutaj moje pytanie czy możemy to jeszcze zrobić czy to co kreslil mój kierownik było tylko poglądowe? Czy dopóki geodeta nie na niesie domu wraz z szambem na mapie do starostwa potrzebnej do wniosku o pozwolenie na budowę mogą to zmienić? Mój kierownik twierdzi że w jego wiedzy nie a ja chciałbym się upewnić dziękuję wszystkim za pomoc Rozmawiałem z geodeta mówił że ni ma problemu dopiero ważące jest to co w w mapie do celów projektowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts