Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaka firma do przeprowadzki w Wa-wie?

Recommended Posts

"Wynajem samochodu z kierowcą - Przeprowadzka "Zrób to sam"

Ten wariant jest skierowany dla osób poszukujących usług transportowych bez wsparcia ze strony naszych pracowników. Udostępnimy Ci samochód z kierowcą oraz za dodatkowym kosztem dostarczymy materiały do pakowania i zabezpieczenia mienia."

cytowane za stroną ablotrans.pl. To chyba pozwoli zminimalizować koszty, jeszcze jakbyś np miał swoje pudła i gazety do spakowania "gratów", to zapłacisz jeszcze mniej. Firma działa w całym kraju, ale siedzibę ma akurat w Wwa :]

• 1 month później...
Jeżeli chodzi o solidna firmę, która działa na terenie Warszawy i okolic, to myślę, ze Japa&Co jest w porządku. Przede wszystkim maja ciekawa ofertę, nie płaci się u nich od godziny, ale ustala się stawkę jeszcze przed przeprowadzką - jasna sprawa jest od samego początku. Poza tym obsługa jest miła i pomocna - z usług takiej firmy warto skorzystać.

• 3 weeks później...
Ja się spotkałam z dość pozytywnymi opiniami właśnie na temat firmy Ablo trans, o której wspominał Lifter. Z tego co się orientują mają dość niezłe ceny i mają pojęcie o przeprowadzeniu nietypowych rzeczy. Jednak najlepiej jest zadzwonić na bezpłatną infolinię i omówić szczegóły i wstępny kosztorys. Indywidualnie podchodzą do każdego klienta.

• 2 years później...
  • 7 months później...
  • 2 months później...

polecam firme przeprowadzki SPAM

przebija karzda cene w wawie i to grubo o jakies pare stuwek firma miesci sie w lublinie ale ma swoje samochody w wawie jak i w krakowie w paru wiekszych miastach po warszawie wiem ze nie wiecej nisz 500 złotych bioro polecam przesylam do nich link

spam

Ja zapłaciłam 495 zł za 8 godzin ich pracy a konkurencja podała mi cene 700zł i ani złotówki mniej polecam i pozdrawiam

Edytowane przez panfotograf

polecam firme przeprowadzki adi & pop

przebija karzda cene w wawie i to grubo o jakies pare stuwek firma miesci sie w lublinie ale ma swoje samochody w wawie jak i w krakowie w paru wiekszych miastach po warszawie wiem ze nie wiecej nisz 500 złotych bioro polecam przesylam do nich link

Ja zapłaciłam 495 zł za 8 godzin ich pracy a konkurencja podała mi cene 700zł i ani złotówki mniej polecam i pozdrawiam

Nie ma to jak dobrze zareklamować SWOJĄ firmę:cool:

Jak masz 3 posty to wszyscy wiedzą że jesteś właścicielem tego co reklamujesz. Po co ta tania ściema?

Edytowane przez panfotograf

• 2 weeks później...
Nie ma to jak dobrze zareklamować SWOJĄ firmę:cool:

Jak masz 3 posty to wszyscy wiedzą że jesteś właścicielem tego co reklamujesz. Po co ta tania ściema?

No czasem trzeba się jakoś zareklamować, he he he

Ale i tak lepsi byli Ci jednopostowcy wyżej :no:

A w temacie Mnie jakiś czas temu zapodali na forum to podaję dalej bo bardzo to wygodne http://clicktrans.pl/

Tu można znaleźć i do przeprowadzki i do przewozu czegokolwiek - od samochodów przez paczki i zwierzęta nawet

• 2 months później...
Witam, polecam świetną firmę przeprowadzkową, która zapewnia przeprowadzki międzymiastowe i międzynarodowe, a także utylizację starych mebli, przewóz nietypowych rzeczy oraz kompleksowe sprzątanie po przeprowadzce lub transporcie. Firma na prawdę bardzo profesjonalnie podchodzi do zlecenia, mimo dalekiego transportu żadna z rzeczy nie uległa zniszczeniu, a koszty nie były wysokie. Gorąco polecam, daję namiary :spam:

przepraszam bardzo Nikita. Czy uwazasz ze czlonkowie/czytelnicy tego forum pospadali z drzewa uderzajac po drodze glowa w kazda jedna galaz? :confused:

Edytowane przez Greengaz

"Wynajem samochodu z kierowcą - Przeprowadzka "Zrób to sam"

Ten wariant jest skierowany dla osób poszukujących usług transportowych bez wsparcia ze strony naszych pracowników. Udostępnimy Ci samochód z kierowcą oraz za dodatkowym kosztem dostarczymy materiały do pakowania i zabezpieczenia mienia."

cytowane za stroną ablotrans.pl. To chyba pozwoli zminimalizować koszty, jeszcze jakbyś np miał swoje pudła i gazety do spakowania "gratów", to zapłacisz jeszcze mniej. Firma działa w całym kraju, ale siedzibę ma akurat w Wwa :]

A to jest naprawdę ciekawa opcjia, ciekawe czy w innych miastach też tak można :)

• 8 months później...
  • 2 weeks później...
  • 1 year później...
  • 3 months później...
  • 3 years później...
Cześć,

Ze swojego doświadczenia mogę polecić firmę: :spam:

Też mi ich ktoś polecił i nie żałuję. Przeprowadzali całą naszą rodzinę jakiś czas temu. Ja byłam w 8 miesiącu ciąży, dwoje nieletnich, królik i świnka morska, tona gratów. Zabrakło mi pudeł. Na szczęście mieli własne. Mało tego pomogli mi spakować to, o czym zapomniałam. Nie mieli problemu z 11 pietrami, aby znieść duże gabaryty, których nie pomieściła winda. Super . Jak dla mnie na 5+

Dobrze wiedzieć że są takie firmy ;)