Lifter 07.09.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 "Wynajem samochodu z kierowcą - Przeprowadzka "Zrób to sam" Ten wariant jest skierowany dla osób poszukujących usług transportowych bez wsparcia ze strony naszych pracowników. Udostępnimy Ci samochód z kierowcą oraz za dodatkowym kosztem dostarczymy materiały do pakowania i zabezpieczenia mienia." cytowane za stroną ablotrans.pl. To chyba pozwoli zminimalizować koszty, jeszcze jakbyś np miał swoje pudła i gazety do spakowania "gratów", to zapłacisz jeszcze mniej. Firma działa w całym kraju, ale siedzibę ma akurat w Wwa :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harmonia 13.10.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Jeżeli chodzi o solidna firmę, która działa na terenie Warszawy i okolic, to myślę, ze Japa&Co jest w porządku. Przede wszystkim maja ciekawa ofertę, nie płaci się u nich od godziny, ale ustala się stawkę jeszcze przed przeprowadzką - jasna sprawa jest od samego początku. Poza tym obsługa jest miła i pomocna - z usług takiej firmy warto skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domownik83 20.10.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Znam tę firmę, o której pisze harmonia. Faktycznie, nie pracują na godziny, więc nie ma problemu sztucznego przedłużania całej przeprowadzki. A dodatkowo zapewniają kartony i folie do zabezpieczenia i przewiezienia rzeczy - odpada chodzenie po supermarketach za pudełkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nokia10vp.pl 21.10.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 (edytowane) spamGorąco polecam ! Edytowane 1 Czerwca 2016 przez panfotograf spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lulan 08.11.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Ja się spotkałam z dość pozytywnymi opiniami właśnie na temat firmy Ablo trans, o której wspominał Lifter. Z tego co się orientują mają dość niezłe ceny i mają pojęcie o przeprowadzeniu nietypowych rzeczy. Jednak najlepiej jest zadzwonić na bezpłatną infolinię i omówić szczegóły i wstępny kosztorys. Indywidualnie podchodzą do każdego klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Młoda1 27.03.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 (edytowane) spam Edytowane 1 Czerwca 2016 przez panfotograf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demoniczka 25.11.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 jeśli chodzi o cenę przeprowadzki to trzeba liczyć jakieś 600-700 zł, ja tyle ostatnio płaciłam. w krakowie dobrą firmą są abc przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patus 12.02.2014 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 (edytowane) polecam firme przeprowadzki SPAMprzebija karzda cene w wawie i to grubo o jakies pare stuwek firma miesci sie w lublinie ale ma swoje samochody w wawie jak i w krakowie w paru wiekszych miastach po warszawie wiem ze nie wiecej nisz 500 złotych bioro polecam przesylam do nich link spam Ja zapłaciłam 495 zł za 8 godzin ich pracy a konkurencja podała mi cene 700zł i ani złotówki mniej polecam i pozdrawiam Edytowane 1 Czerwca 2016 przez panfotograf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 12.02.2014 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 (edytowane) polecam firme przeprowadzki adi & pop przebija karzda cene w wawie i to grubo o jakies pare stuwek firma miesci sie w lublinie ale ma swoje samochody w wawie jak i w krakowie w paru wiekszych miastach po warszawie wiem ze nie wiecej nisz 500 złotych bioro polecam przesylam do nich link Ja zapłaciłam 495 zł za 8 godzin ich pracy a konkurencja podała mi cene 700zł i ani złotówki mniej polecam i pozdrawiam Nie ma to jak dobrze zareklamować SWOJĄ firmę Jak masz 3 posty to wszyscy wiedzą że jesteś właścicielem tego co reklamujesz. Po co ta tania ściema? Edytowane 1 Czerwca 2016 przez panfotograf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulek 22.02.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Nie ma to jak dobrze zareklamować SWOJĄ firmę Jak masz 3 posty to wszyscy wiedzą że jesteś właścicielem tego co reklamujesz. Po co ta tania ściema? No czasem trzeba się jakoś zareklamować, he he he Ale i tak lepsi byli Ci jednopostowcy wyżej A w temacie Mnie jakiś czas temu zapodali na forum to podaję dalej bo bardzo to wygodne http://clicktrans.pl/ Tu można znaleźć i do przeprowadzki i do przewozu czegokolwiek - od samochodów przez paczki i zwierzęta nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 05.05.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 (edytowane) Witam, polecam świetną firmę przeprowadzkową, która zapewnia przeprowadzki międzymiastowe i międzynarodowe, a także utylizację starych mebli, przewóz nietypowych rzeczy oraz kompleksowe sprzątanie po przeprowadzce lub transporcie. Firma na prawdę bardzo profesjonalnie podchodzi do zlecenia, mimo dalekiego transportu żadna z rzeczy nie uległa zniszczeniu, a koszty nie były wysokie. Gorąco polecam, daję namiary przepraszam bardzo Nikita. Czy uwazasz ze czlonkowie/czytelnicy tego forum pospadali z drzewa uderzajac po drodze glowa w kazda jedna galaz? Edytowane 25 Czerwca 2020 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alanka 07.05.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 "Wynajem samochodu z kierowcą - Przeprowadzka "Zrób to sam" Ten wariant jest skierowany dla osób poszukujących usług transportowych bez wsparcia ze strony naszych pracowników. Udostępnimy Ci samochód z kierowcą oraz za dodatkowym kosztem dostarczymy materiały do pakowania i zabezpieczenia mienia." cytowane za stroną ablotrans.pl. To chyba pozwoli zminimalizować koszty, jeszcze jakbyś np miał swoje pudła i gazety do spakowania "gratów", to zapłacisz jeszcze mniej. Firma działa w całym kraju, ale siedzibę ma akurat w Wwa :] A to jest naprawdę ciekawa opcjia, ciekawe czy w innych miastach też tak można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila558 21.01.2015 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 (edytowane) spam Edytowane 1 Czerwca 2016 przez panfotograf spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinsold 31.01.2015 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 (edytowane) spam Edytowane 1 Czerwca 2016 przez panfotograf spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilion 31.05.2016 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Oni jeszcze istnieją, bo ta strona ich coś nie działa co ją tutaj podałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnk 26.09.2016 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 (edytowane) Odezwij się do firmy , oni na pewno istnieją i to od wielu lat. Zresztą poczytaj sobie opinie i sam zadecyduj czy warto skorzystać z ich usług. Edytowane 16 Marca 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 16.03.2020 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Cześć, Ze swojego doświadczenia mogę polecić firmę: Też mi ich ktoś polecił i nie żałuję. Przeprowadzali całą naszą rodzinę jakiś czas temu. Ja byłam w 8 miesiącu ciąży, dwoje nieletnich, królik i świnka morska, tona gratów. Zabrakło mi pudeł. Na szczęście mieli własne. Mało tego pomogli mi spakować to, o czym zapomniałam. Nie mieli problemu z 11 pietrami, aby znieść duże gabaryty, których nie pomieściła winda. Super . Jak dla mnie na 5+ Dobrze wiedzieć że są takie firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts