viki-wr 07.03.2019 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 Witam jestem na etapie wyboru projektu, najbardziej skłaniam się nad tytułowymi. Nie podoba mi się jednak rozkład parteru. Koniecznie chce mieć kuchnie z wyspa lub półwyspem i wysoka zbudową, czy ktoś buduje w/g tego projektu i wprowadzał jakieś zmiany? Proszę o propozycje aranżacji parteru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viki-wr 22.03.2019 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 Witam jestem na etapie wyboru projektu, najbardziej skłaniam się nad tytułowymi. Nie podoba mi się jednak rozkład parteru. Koniecznie chce mieć kuchnie z wyspa lub półwyspem i wysoka zbudową, czy ktoś buduje w/g tego projektu i wprowadzał jakieś zmiany? Proszę o propozycje aranżacji parteru. Podnoszę wątek, alternatywne projekty jakie rozważam to Kasjopea 7b i DN 008. problemem jest wąska działka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts