theswierzak 07.03.2019 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 Witam, zamalowywałem brudne miejsca na ścianie, po wyschnięciu pojawiły mi się plamy - czy jest jakiś sposób aby je usunąć bez konieczności malowania całego pomieszczenia? Proszę o każdą wskazówkę Przesyłam zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasik84 09.03.2019 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 A dawno pomieszczecie było malowane ? Plamy były tłuste ? Bo jeżeli minął już dłuższy czas to farba mogła wyblaknąć, poza tym jednak te plamy przebijają, jeżeli nie ma różnicy w kolorze to grunt i zamaluj jeszcze raz i jeszcze raz, jeżeli są różnice w kolorze farb to nie zostaje Ci nic jak malować pomieszczenie. Chyba że to wszystko jest na jednej ścianie to zawsze możesz mieć jedną ścianę w innym kolorze niż pozostałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 29.03.2019 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 Szanowny Panie,Czy te plamy występują na jednej ścianie? Jeśli tak, to polecam odpylenie podłoża i nałożenie jako farby podkładowej Śnieżki Zacieki-Plamy, która dobrze izoluje różnego rodzaju zabrudzenia. Na tak przygotowane podłoże będzie Pan mógł nałożyć wybraną farbę nawierzchniową, aplikując ją zgodnie z zaleceniami producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts