fipii 08.03.2019 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Witam Jestem świeżo po remoncie i dziś dojrzałem coś niepokojącego mnie przy baterii prysznicowej. Wydaje mi się ze fachowiec coś źle wymierzył i bateria jest krzywo przykręcona. Prawa strona z zimną wodą jest wkręcona do końca i prosto, lewa zaś od ciepłej wody jest wkręcona krzywo i nie do końca bo pewnie już dalej nie chciało iść bo aż bateria się minimalnie odkształciła (widać na zdjęciu). Pytanie do Was, czy może to nieść jakieś konsekwencje w stylu ze coś pęknie i zaleje mi mieszkanie? Pal licho wzgledy estetyczne, bo zobaczyłem to dopiero po kilku dniach wiec jest mało widoczne, chodzi mi raczej o te naprężenia materiału. Czy raczej olać sprawę i nie przejmować się tym? Nigdzie nic nie cieknie z tej baterii, ale wole zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 08.03.2019 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Faktycznie montażysta nie przyłożył się . Przecieku z tego powodu nie będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fipii 08.03.2019 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Ok dziękuje za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts