Ligia2019 08.03.2019 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Witam wszystkich, główkuję, jak najlepiej rozplanować łazienkę i mam z tym problemy. Łazienka jest o tyle nietypowa - wejście do niej jest na ścientym rogu. Chcę w niej umieścić wc i bidet (miejsce wc oznaczone na planie - musi być w tym rogu) umywalka minimum 60 cm. Wanna z możliwoscią wygodnego natrysku - myślę o wannie asymetrycznej z parawanem i oczywiście pralka + jakieś szafki, szafka na brudne rzeczy. W łazience jest kaloryfer tuż po prawej stronie od drzwi. Przepraszam za odręczny rysunek (umieściłam na nim najważniejsze wymiary). Może mi coś podpowiecie jak to najlepiej zaaranżować. Z góry dzięki za wszelkie sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ligia2019 09.03.2019 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 (edytowane) Co myślicie o takim ustawieniu? zastanawiam się czy wc powinno na gebericie czy może wolnostojąca ale na dole dolegająca do ściany? Pozdrawiam i z góry dzięki za propozycje i porady. Edytowane 9 Marca 2019 przez Ligia2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MACZArchitektura 31.03.2019 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Może umywalkę bliżej drzwi i odwrócić drzwi? Miska powinna i tak mieć odpowiedni spad do pionu.PozdrawiamMACZ Architektura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 01.04.2019 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Może tak: Lub wanna prostokątna i bidetta przy sedesie zamiast bidetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bontex 05.04.2019 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 Bardzo podoba mi się powyższy pomysł. Aranżacja wnętrza jest przemyślana, a rozkład daje wiele możliwości i miejsca. W przypadku tej łazienki będzie to chyba najlepsze rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 08.04.2019 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Taka propozycja rozmieszczenia urządzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts