coron3r 09.03.2019 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 Witam, Zastanawiam się nad kupnem bramy z wkomoponowanymi drzwiami w niej. Chodzi o bramę automatyczną, segmentową tak jak na zdjęciu poniżej. Czy ktoś z Was może posidada takową? Jak to się sprawuje czy warto iść w tym kierunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiszelk 09.03.2019 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 (edytowane) To co na zdjęciu to nie jest brama segmentowa, a zwykła uchylna...Nie wiem nawet czy segmentówki z drzwiami robią. Sprawdziłem robią, ale jak się to ma w praktyce nie wiem.. Edytowane 9 Marca 2019 przez janiszelk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 10.03.2019 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Prawie każda myjnia samochodowa ma bramę segmentowa z drzwiami Skoro uzytkowana tak intensywnie zdaje egzamin to na pewno sprawdzi się w domu gdzie przez tydzień nie użyjesz tyle razy co w myjni przez jeden dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts