ziomek1988 10.03.2019 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Witam, muszę tymczasowo ogrodzić działkę, docelowo chcę ją ogrodzić ogrodzeniem panelowym. Wymyśliłem sobie, że zamiast kupować słupki leśne drewniane za 7-8zl sztuka, kupię od razu słupki ocynkowane do ogrodzenia panelowego 6x4 za 18-20zł, będę mógł je później wykorzystać do docelowego ogrodzenia. Czy to dobry pomysł czy jest coś przeciw takiemu rozwiązaniu? Teraz bym te słupki osadził w ziemi na głębokości 60cm, otwór robiąc wiertnicą a siatkę przymocował za pomocą drutów lub trytytek. Ktoś robił podobnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturo13 10.03.2019 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Założysz siatkę, potem zdejmiesz, założysz panele i tyle. Osadź te słupki solidnie, konkretnie co by nie straciły pionu, co by potem panele pomieściły się pomiędzy i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziomek1988 11.03.2019 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 Problem tylko taki, że póki co nie mam tam wody i nie mam jak rozrobić betonu a pewnie jak zakopię tylko tymczasowo te słupki, to pojawi się rdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturo13 11.03.2019 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 Wkopać, założyć siatkę. Podciągnąć wodę, wykopać słupki, ponownie osadzić w betonie to szkoda Twojej roboty. Planujesz ciągnąć wodę przed rozpoczęciem budowy? Czy będziesz inaczej kombinował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts