pawwin 11.03.2019 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 Witajcie, nareszcie i ja mogę poszczycić się mianem Bocianka W związku z tym, że startujemy z budową potrzebuję przygotować dla ekipy schronienie przed deszczem, wiatrem - miejsca do chwili odpoczynku na kawę itp. Nie musi być to obiekt jakkolwiek antywłamaniowy, ponieważ ekipa nie zostawia żadnego sprzętu na placu. Chodzi jedynie o schronienie przeciwko warunkom atmosferycznym. W takim przypadku wydaje nam się, że nie ma sensu kupno blaszaka. Obecnie wpadł mi do głowy pomysł, by kupić mocny (przynajmniej jak twierdzi sprzedawca) pawilon handlowy (Ceny w granicach 450zł) ze ściankami z 4 stron. Moje obawy rodzi jedynie trwałość takiego namiotu w przypadku mocniejszego wiatru... Czy ktoś z Forumowiczów stosował może u siebie taki pawilon na budowie i może podzielić się opiniami? A może jakieś inne rozwiązanie godne polecenia i nie wymagające zbyt dużych nakładów finansowych? Początkowo myślałem o blaszaku ale po informacji od ekipy, że nie mają potrzeby magazynowania sprzętu u nas dochodzę do wniosku ze nie jest to najlepszy pomysł.. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mendium 11.03.2019 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 Postaw sławojkę to najważniejsze. Poszukaj używanego blaszaka po okolicy. Taki pawilon to raczej na stałe stać nie powinien, ryzyko odfrunięcia dość spore składanie i rozkładanie co dzień to co najmniej głupi pomysł.Jak będzie padać deszcz to i tak nie będą murować tylko się schowają do samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 11.03.2019 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 A po co im schronienie? Jak rozumiem przyjadą na budowę jakimś autem, wiec jak coś wejdą do kabiny w razie ulewy. Kibelek postaw z reszta sobie poradzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawwin 11.03.2019 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 Tak właśnie myślałem, że to może przerost formy nad treścią.. Sławojka już stoi Dzięki za porady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris2682 16.03.2019 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Żeby nie zakładać osobnego tematu. Sławojka macie na myśli dziurę w ziemi i na to nastawiony drewniany domek z serduszkiem?Ja chcę wynająć toaletę przenośna chociaż kasa za to nie mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 16.03.2019 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Najważniejszy i wymagany to "kibel" resztę chłopaki sobie ogarną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janekk1234 20.03.2019 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 (edytowane) Moi murarze powiedzieli że taki kontener muszę im załatwić. Na narzędzia, do przebrania się itp.Kupiłem taki blaszak z olx za 5 stów. Jak się budowa skończy to sprzedam. Edytowane 20 Marca 2019 przez Janekk1234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Minako88 30.11.2019 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 My też kupiliśmy blaszak z olx za ok 600 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts