janna 19.10.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Zastanawiamy się nad kupnem tego właśnie projektu http://www.wm.com.pl/katalog/domy/w10.htmlCo o nim sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2004 19.10.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Witaj,mi się bardzo podoba, prosta bryła, z ciekawym wykończeniem elewacji, którego trzeba się koniecznie trzymać, bo dom starci swój urok. Tradycyjny, ale z nowoczesnymi rozwiązaniami. Dla mnie minus za wejście do łazienki na parterze z wiatrołapu, no ale inaczej się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2004 19.10.2004 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Witaj,mi się bardzo podoba, prosta bryła, z ciekawym wykończeniem elewacji, którego trzeba się koniecznie trzymać, bo dom starci swój urok. Tradycyjny, ale z nowoczesnymi rozwiązaniami. Dla mnie minus za wejście do łazienki na parterze z wiatrołapu, no ale inaczej się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 19.10.2004 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 projekt bardzo udany - i funkcjonalnie, i formalnie. Ale wejscie do kibelka i tak bym przeprojektowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darpiot 19.10.2004 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Zastanawiamy się nad kupnem tego właśnie projektu http://www.wm.com.pl/katalog/domy/w10.html Co o nim sądzicie? Niespecjalnie mi się podoba; wejście do łazienki z sieni- pomyśl że wychodzi ktoś w zimie spod prysznica a w tym czasie otwierają się frontowe drzwi..., schody na górę na środku salonu- jakoś nie bardzo mogę sobie to wyobrazić. Nie podoba mi się też dosztukowany klockowaty garaż do bryły budynku. Są to tylko moje spostrzeżenia z którymi oczywiście nie musisz się zgodzić. Każdy ma inne preferencje. Góra całkiem w porządku. Pozostaje jeszcze kwestia usytuowania tego budynku na działce i względem kierunków świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janna 19.10.2004 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Dzałka ma wjazd od północy, więc ustawienie domu względem stron świata jest ok. A co do łazienki to dzięki za zwrócenie uwagi. Ja jakoś tej niedogodności nie zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 19.10.2004 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Ladny z zewnatrz Moje zastrzezenia co do wewnatrz: - wspomniane wejscie do lazienki na parterze i schody posrodku pokoju. - Wydaje mi sie (chociaz nie bardzo sie na tym znam ), ze w pokoju goscinnym bedzie ciemno - jakies male to okno i umiejscowione w dodatku w rogu. - Poza tym dojscie do kuchni od wejscia glownego jest troche dlugie (ale to moje prywatne preferencje, wiec mam skrzywienie ). - No i podzial lazienek (wieksza przy rodzicach) - chyba zmienilabym to, ale to rzecz dyskusyjna i upodoban rodziny w sprawie kapieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 19.10.2004 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 mi się podoba, bo do mojego podobny (gdyby tylko miał jedno piętro więcej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.10.2004 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Przy zachowaniu materiałów wykończeniowych byłby ciekawy, ale nie podoba mi się ten jakby dosztukowany garaż i we wnętrzach to, co napisano powyżej.Mając działkę od północy znajdziesz wiele projektów, które ci się spodobają, ale jeśli preferujesz styl jak powyżej, odrzucaj od razu wiele pracowni, by nie tracić czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surfi 25.10.2004 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Prosty, nawet ciekawy, ale ładny... hmm Wszyscy podkreślają rolę wykończeń,bo wg mnie bryła jest surowa w złym znaczeniu tego słowa i to się czuje.Psuje tę bryłę dziwny garaż,jakby spadł z kosmosu.Sorry,za I wrażenia,ale sa czesto pomocne w trzeźwym osądzie,a Ty i tak pokierujesz sie własnymi. Na pewno dom jest funkcjonalny.Doświetlenie pomysłowe,chociaż w gabinecie wolałbym silniejsze.Taras wschodni nie jest pomysłem dobrym (poza tropikiem)- myślę że to wjazd w tym domu powinien być od wsch. Moja koncepcja: powiększyć tzw jadalnię o taras i zrobić z niej pokoik TV, "uwolnić" ten pokoik wyjściem na ogród, w "kominkowym" przemyśleć mozliwość wykonania antresoli na część pokoiku 12 (może nawet pustka nad tą częścią salonu?), duża garderoba w pozostałości po 12+13,wejście do łazienki od holu i... wtedy schody przestaną "boleć",a 5-ty pokoik z reguły i tak jest zbędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gloria Victis 25.11.2004 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Czepiacie sie tego wejscia z sieni do kibla, a mi to odpowiada. Dzieki temu moge zrobic domowy gabinet i w sieni przyjmowac petentow, ktorzy w razie potrzeby nie laza po domu. Dom o fajnym wnetrzu, i zewnetrzu. Mysle, ze jest dobry dla kogos kto bedzie budowac wg projektu - wlasne zmiany moga tu bardziej napsuc niz pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 25.11.2004 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Jest bardziej nowoczesny w środku, niżby wskazywała bryła. Wygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twins 22.12.2004 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Cześć! Czy ktoś buduje może Orzechówkę?Przeglądając forum wydaje się nam, że chyba będziemy pierwsi ... a to niedobrze... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twins 22.12.2004 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Cześć! Czy ktoś buduje może Orzechówkę?Przeglądając forum wydaje się nam, że chyba będziemy pierwsi ... a to niedobrze... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gloria Victis 23.12.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 To ze na forum nie ma dyskusji o tym projecie - nie znaczy wcale ze jestescie pierwsi. Moze wywolacie kogos do tablicy? powodzenia, Gloria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia100 01.11.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 zalezy mi na zdjeciach bo caly czas sie wachamy czy to na pewnodobry wybor. w10-www.wm.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 01.11.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 zalezy mi na zdjeciach bo caly czas sie wachamy czy to na pewno dobry wybor. w10-www.wm.com.pl Nie mam zdjec, ale uwazam, ze to jeden z lepszych projektów gotowych,warunek dzialka z wjazdem od polnocy lub ostatecznie od wschodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia100 01.11.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Wjazd jest od polnocy wiec ok. Schody w centralnym miejscu są efektowne ale czy praktyczne? Szczegolnie że p. dzienny ma ok 23m. No i czy nie jest za wąski? Czy widziałaś ten dom zrealizowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia100 02.11.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Odezwijcie się koniecznie jeśli myślicie jeszcze o "Orzechówce" albo już budujecie. Poważnie myślimy o tym projekcie no ale jak to zawsze bywa mamy kilka wątpliwości i fajnie by pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.11.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Chcesz mieć jazdę wklej linka albo Image. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts