ja_marcin 11.03.2019 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 Witam. Tydzień temu pewna firma wymieniała u mnie drzwi. Montaż na stare ościeżnice. Od początku chciałem żeby wymienili mi stare zawiasy ponieważ były one przyspawane do ościeżnic i dla mnie brzydko to wyglądało. Monterzy próbowali założyć na stare zawisy ale się nie dało spasować drzwi ( brakowało parę milimetrów). Dopiero potem zamontowali nowe zawiasy i to jeszcze z dystansami ok 3-4 milimetry. Dlatego mam pytanie czy mogło dojść do uszkodzenia drzwi jak na zdjęciu (prawy górny róg) przy próbie spasowania na starych zawiasach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 19.03.2019 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Pewnie chciałeś dostać odpowiedź od "Eksperta Oknoplast", ale ....tak, mogło dojść do uszkodzenia przy zdejmowaniu skrzydła z zawiasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts