majki13 13.03.2019 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 Dzień dobry, mam problem a właściwie zagwozdkę, którą staram się rozwiązać szukać odpowiedzi w internecie, ale coś mi ciężko idzie. Otóż, mam działkę na której stoi dom jednorodzinny. Z jednej strony jest on na granicy działki, ale od drugiej strony ma około 5m do granicy. Na tej ścianie chciałbym właśnie dobudować schody (samą konstrukcję betonową) prowadzącą na 1 piętro. Czy w tej sytuacji wystarczy zgłoszenie czy wymagane jest pozwolenie na budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogdan Wawel 14.03.2019 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Każda klatka schodowa wymaga pozwolenia na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 15.03.2019 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 majki13 pozwolenie na budowę - mamy przebudowę istniejącego budynku w zakresie dobudowy schodów zewnętrznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysbud 22.03.2019 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 tak naprawdę będzie to rozbudowa budynku wg prawa budowlanego. Do tego potrzebujesz całego projektu, geodety, a zacząć trzeba od decyzji albo mpzp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts