pattaya 19.10.2004 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Trochę nie ta tematyka Ale w sumie i tak wszystko idzie na budowę. Wygrałem w promocji TV 14' Philips PT 2666/58.Nawet go nie wyjąłem z pudełka.Widziałem w jakimś markecie (śliczny,stereo) za ok.750zł.Ja sprzedam za powiedzmy 500? A może ktoś ma jakąś inną propozycję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 20.10.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Podaruj go tym, którym sprawi radość....... PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 20.10.2004 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Jerzysio.Sam podarowałem okrągłą sumkę dla Nikoli,przekazuję stale różne potrzebne rzeczy do domu małego dziecka,pogotowia opiekuńczego i specjalnego ośrodka szkolno-wychowaczego(teraz chyba zmienili nazwę).Ale muszę też pomyśleć o swojej córeczce i żonie.Zapewnić im dach nad głową i spokojny byt.Jak to osiągnę,będę mógł spokojnie pomagać innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 21.10.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 BRAWO ! Miłego dniaJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 28.10.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Ja nie mam telewizora. Ale nie kupię, bo nie po to wyrzuciłem poprzedni zamiast naprawiać jak się tylko zepsuł, żeby znowu mieć telewizor . Powodzenia, pattaya ! Andrzej (Trach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 28.10.2004 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Ja nie mam telewizora. Ja mam,ale nie podłączony. Nie lubię TV,wolę książki. Poza tym mam małą córeczkę i nie chcę jej wychować na TV. Oglądałeś ten serial "Życie jak sen" chyba?Gość był zwichrowany przez to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 28.10.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Co prawda nie oglądałem (w czym ? ) ale chyba się rozumiemy . Pozdrawiam tym sereczniej - Trach (Andrzej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 31.10.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 Co z tym TV?Moze pójdzie za 3 stówki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 02.11.2004 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts