Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wyl?garnie MAGISTRÓW - czy to fair ??

Gość M@riusz_Radom

Czy powinno się pozamykać wszystkie prywatne Wylęgarnie ?  

92 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy powinno się pozamykać wszystkie prywatne Wylęgarnie ?

Recommended Posts

Gość M@riusz_Radom

Poważnie ? Szczerze mówiąc to jakoś niespecjalnie mi zależy na Twojej opinii :)

Luk - Twoje wypowiedzi wyrwane z kontekstu, a weź no Ty mi pokaż kilka ;)

rrmi - skarbie, jakie błędy ?

• Odpowiedzi 400
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

tyczą się
uderz w stól a nożyce się odezwią ?

wiedzy ale zaiwestowanych

dyplomu ale cięzko

tylko dzieki temu skarbowi , odpowiadam , chodzi rowniez o przecinki

nie mowi sie takze tycza sie ,

prosciej powiedziec dotycza , tyczy sie np.dzialke

Ty takze zarzuciles mi bledy , pragne- wytknij

literowki pomijam , nie jestem zlosliwa

tym skarbem czuje sie naprawde wyrozniona , moze pojdziemy na kawe?

:wink:

No tu to przynajmniej dymy są :lol:

Mariusz skoro u nas jest tak dobrze , to czemu jest tak zle ?

Nasz kochany język jest pełen ogonków ,kreseczek i nie nadaje sie do szybkiej wirtualnej korespondencji i wydaje mi sie ze to nas zwalnia od lingwistycznej czułosci , ale błedy ortograficzne to juz jest językowe niechlujstwo

Wy sie tak nie czepiajcie Mariusza za brak przecinka , bo tu na niektorych wątkach są lepsze kwiatki :lol: ...szczeg. na jednym,ło matko oni chyba do jednej klasy chodzili

Gość M@riusz_Radom

rrmi - musze CIę zmartwić, zwrot "tyczą się" jest jak najbardziej poprawny ;)

Odnośnie "odzywania się nożyc" bije się w piersi - nie zauważyłem tego nieszczęsnego i ;)

Gegeralnie uważam tylko, aby nie popełniać błędów ortograficznych, czasem, z rozpędu, człowiek nie wstawi przecinka, zeżre literkę albo wstawi o jedną za dużo - ale mylić się jest rzeczą ludzką a u mnie tymbardziej dochodzi lenistwo - najczęsciej nie chce mi się sprawdzać swoich postów pod względem stylistycznym, wyłapuje tylko, czy aby nie strzeliłem jakiegoś ortografa..

Co do kawy - w środę jestem w Warszawie, czemu nie ;)

Nasz kochany język jest pełen ogonków ,kreseczek i nie nadaje sie do szybkiej wirtualnej korespondencji i wydaje mi sie ze to nas zwalnia od lingwistycznej czułosci , ale błedy ortograficzne to juz jest językowe niechlujstwo

Wy sie tak nie czepiajcie Mariusza za brak przecinka , bo tu na niektorych wątkach są lepsze kwiatki :lol: ...szczeg. na jednym,ło matko oni chyba do jednej klasy chodzili

Oj Selim jaki Ty spragniony dymow jestes :wink:

Gość M@riusz_Radom

Dlatego, że zbyt wiele rzeczy da się kupić. Od wykształcenia na politykach skończywszy. W takim kraju nigdy nie będzie dobrze.

Dlatego też nigdy nie stawiam Polski jako wzorcu cnót wszelakich i mądrości niespożytych ;)

Gość M@riusz_Radom
Marian

Nie wiem czy do mnie prawisz :) Ale jeśli tak, to bądź łaskaw to zacytować, bo mam wiele ciekawszych rzeczy do zrobienia niż szukanie postu z 14.11 :)

Swoją drogą to czuje się zaszczycony, musiałeś prześledzić kawał mojej "twórczości" na tym forum skoto dotarłeś do postu , który umieściłem PRZED wylęgarniami ;)

Mariusz nie zrozumiales mojej intencji z tymi bledami , mam gdzies czy ktos tu robi bledy czy nie , jak bedzie napisane tak , ze nie dam rady zrozumiec , zapytam na prajwie

w srode bede u nas w ameryce , konkretnie w NY, czekaj na mnie w okolicy naszej ambasady , bede w biale sukience

tylko , ze u nas w usa nie umawiamy sie z obcymi , bo to niebezpieczne

pozdrawiam Cie Mariuszu, zycze Ci wiecej samokrytyki , wiecej luzu i szcunku dla innych , bardziej lub mniej wyksztalconych

takze dla tych bogatych i biednych

ladnych i brzydkich

Oj Selim jaki Ty zadny dymow jestes :wink:

Gość M@riusz_Radom

Szkoda, bo ja co prawda będę na Okęciu ale lot w innym kierunku ;)

Błędów nie robi ten, który nic nie robi - a i tak nie zawsze.

Dzięki za życzenie, nie pozostaje mi życzyć tego samego wszystkim moim oponentom w dyskusji :)

PS: Jakąś pikietę urządzasz przed tą ambasadą ? Jeśli tak to tylko nie rzucaj medalami ;)

Gość M@riusz_Radom

Ktoś tu pisał o "jasnym wyrażaniu się" ? :)

Podtrzymuję wszystko co tam napisałem. Jeśłi masz problem ze zrozumieniem któregoś zdania to daj znać - postaram się napisać przystępniej ;)

Gość M@riusz_Radom

Gdzie tam, mam dziś wyjątkowo dobry humor - w sam raz na nabijanie się z osób, które nie mogą przetrawić tego, że ktoś ma odmienne zdanie od nich ;)

A już z takich, co to przez wytykanie komuś błędów odsłaniają swoje, to już polewam na całego ;)

PS: Pisz w miarę możliwości bardziej zrozumiale i tlumacz czemu sądzisz tak a nie inaczej, bo w przeciwnym wypadku ktoś może Cię źle odebrać.

dobra , dobra Mariusz -nie uwierze , ze ktos skonczyl dobre studia i...przestan juz , bo nawet Ci z wylegarni beda sie z Ciebie nabijac, a Ci po innych zwatpia, Ty naprawde jestes fajny facet

nie mam medali , wiec rzucac nie bede , a zreszta niby po co ?

w sprawie paszportu jade

no i czekam na moje bledy , ale jak napisalam gdzie mi tam do Twojego polotu i wyksztalcenia

a tak wogole to nie zrozumiales co bylo napisane w moim poscie o robieniu bledow , sprobuj raz jeszcze- powoli

a ja juz ostatni raz juz tu zagladam , jestem jak krowa i nie zmienie w tym temacie pogladow , dla jasnosci -w temacie zadanego przez Ciebie pytania

wytlumacze , ktos moglby zapytac czy lepsi sa ludzie Radomia czy no nie wiem dopisz sobie cos

Ktoś tu pisał o "jasnym wyrażaniu się" ? :)

Podtrzymuję wszystko co tam napisałem. Jeśłi masz problem ze zrozumieniem któregoś zdania to daj znać - postaram się napisać przystępniej ;)

Mariusz

Jak beda wybory w dziedzinie niezrozumienia slowa pisanego przez innych oraz siebie,to masz moj glos na bank.