Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wyl?garnie MAGISTRÓW - czy to fair ??

Gość M@riusz_Radom

Czy powinno się pozamykać wszystkie prywatne Wylęgarnie ?  

92 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy powinno się pozamykać wszystkie prywatne Wylęgarnie ?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 400
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość M@riusz_Radom
bo nawet Ci z wylegarni beda sie z Ciebie nabijac, a Ci po innych zwatpia, Ty naprawde jestes fajny facet

No dobra, ale dlaczego wydaje Ci się, że ze mną jest coś "nie teges" ? Dlatego, że drocze się z osobą z którą wspólnie prowadziliście krucjatę ?

Sorry, kobiecie mogę odpuścić, ale facetowi ?

nie mam medali , wiec rzucac nie bede , a zreszta niby po co ?

Forrest Gump - moja ulubiona scena, kojarzysz film ?

no i czekam na moje bledy , ale jak napisalam gdzie mi tam do Twojego polotu i wyksztalcenia

Nie o błędy chodzi ale o JASNE wyrażanie się - bo o to mi, i chyba Tobie również, chodziło ? Choćby Twoja rozmowa z gęgusiem w wątku o zwierzakach. Chciałaś aby dał mu zapalić, a na uwagę, że nie pali więc nie może dać psu papierosa, odpowiedziałaś, że on nie musi, ale psu od czasu do czasu może dać fajkę. Jak ma dać psu papierosa skoro sam nie pali ?

Czy to nie jest błąd logiczny ?

a tak wogole to nie zrozumiales co bylo napisane w moim poscie o robieniu bledow , sprobuj raz jeszcze- powoli

Ktoś tu pisał o jasnym wyrażaniu się, tak bez agresji powiem, że gdybyś pisała jasno i przejrzyście to nikt nie musiałby czytać powoli Twoich postów aby wyłapać "co też autorka miała na myśli"

Czy ludzie z Radomia są lepsi ? W noszeniu dresów owszem, pod względem "olimpijczyków" wiedziemy prym w całej Polsce ;)

Gość M@riusz_Radom
Mariusz no i widzisz zachciało Ci sie kontrowersyjne topiki pisać :lol: :lol:

A poczekaj Ty aż sobie urlop wezme, mam chyba z miesiąc zaległego, to się dopiero będzie działo :lol:

Mariusz Wiesz co mysla ludzie o takich co wierza w teorie spiskowa?

a moze kosmici , a moze wszyscy co tu sa zalogowani?

a fakt , ze sledzisz moje posty to dla mnie policzek, ale jednak gdybys zrozumial , jak zwykle to nie napisalbys o papierosie , bo ja pisalam o trawce

a moze i Ty zapal?

tak fajnie sie po tym podobno robi?co Ty na to ?

i nie mow , ze nie palisz , bo wiem , ze nie

musze sie juz tym razem z Toba pozegnac

z ta ambasada to byly tylko jaja , ale tez sie nie domysliles?

a czy umiesz sluchac ze zrozumieniem? moze zadzwonie , wtedy z intonacji mozna wiele wyczytac

o Radomiu tez nie zrozumiales?

zapytam inaczej

czy Panstwa zdaniem lepsi sa bogaci czy biedni?

i nie chwal sie wiecej swoim tytulem , mam nadzieje , ze na innym watku juz sie tak nie zaplaczesz

Gość M@riusz_Radom
Mariusz Wiesz co mysla ludzie o takich co wierza w teorie spiskowa?

a moze kosmici , a moze wszyscy co tu sa zalogowani?

No poatrz, o tym samym napisałem wyżej, w odpowiedzo do Luc'a ;)

Co do reszty, prześledziłem, bo sama o to prosiłaś, czyż nie? Mam nadzieję, że twarz po tym policzku aby bardzo opuchnięta nie jest ?

Co do trawki - jeszcze gorzej - posiadanie jest u nas prawnie zakazane, za to grozi odpowiedzialność prawna. W stanach chyba też.. Także to jeszcze gorzej może świadczyć o Tobie.

Nie nie domyśliłem się, że to są jaja, nie miałem powodu aby Ci nie wierzyć.

Tak, umiem słuchać ze zrozumieniem, ale nie potrafię słuchać ze zrozumieniem czegoś, co nie jest ani zrozumiałe ani zbyt logiczne.

Nie ocenia się ludzi pod względem ich majątku. Przynajmniej ja nie oceniam więc do czeg "pijesz" ?

Nie "chwalę" się żadnym tutułem, mało tego, wogóle go nie używam, na żadnej mojej wizytówce go nie uświadczysz więc w czym problem ?

PS: Faktycznie prawdziwa z Ciebie kobieta, już 3 razy odgrażała się, że więcej tu nie zajrzy ale nie może się oprzeć pokusie, a fe ;)

Pozdrawiam

Gość M@riusz_Radom
Oj,zaplacze sie ,zaplacze.

Powinieneś bidulo siąść i zapłakać. A potem zapatrz się w american dream z podrzędyni szkołami państwowymi i wybitnie dobrymi prywatnymi, może Ci się poprawi ;)

Gość M@riusz_Radom

Stary stać mnie na alkohol, zresztą piję okazjonalnie także daruj sobie.

Absolutnie się nie obawiam wykorzystania tego adresu, mało tego, ciekawy jestem czy byś tak szastał słowami chamsko, chamski, bezczelny itd itd gdybyśmy stanęli ze sobą twarzą w twarz ;)

Czemu z małej literki - oj jak mnie to zabolało, kurna nie wiem czy przeżyję ;) Wiesz, jest pewna grupa ludzi, na których opinii mi zupełnie nie zależy, traktuję ich jak powietrze, więc to czy piszesz z małej, z dużej nic nie zmienia ;)