Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wyl?garnie MAGISTRÓW - czy to fair ??

Gość M@riusz_Radom

Czy powinno się pozamykać wszystkie prywatne Wylęgarnie ?  

92 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy powinno się pozamykać wszystkie prywatne Wylęgarnie ?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 400
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość M@riusz_Radom

To będzie równa rozmowa ;) Ja mam 200 cm i 110kg .

Albo w trakcie lotu schudniesz albo ja podniosę wagę na czas twojego przyjazdu ;) (wolałbym to pierwsze rozwiązanie)

PS: Idę na spacer także pozwolisz, że odpiszę jutro ? :)

Gość M@riusz_Radom
A ja mówiłem poważnie o tych "rozmiarach". Co do wątku G2 - uzurpujesz sobie prawo do pewnych poglądów lub zachowań ? Akurat w tamtym wątku nasze opinie się ze sobą zbiegały. Widocznie na niektóre sprawy możemy mieć podobne poglądy, that's all.

Temat błędów popełnianych w postach jest dość śliski. Niewielu z nas może poszczycić się tym, że nigdy żadnego nie popełniło. W tym poście akurat błedy, które sobie wytykacie, są drobne i wynikające bardziej z nieuwagi niż niewiedzy. Ale, jak już ktoś wspomniał, są wątki, w których aż roi się od takich byków ortograficznych, że aż dech zapiera.

No, ale takie czasy - wystarczy pomachać świstkiem z zaświadczeniem o dysortografii i już wszystko gra i buczy :)

Prawda? A za naszych czasów dysortografię to się zwyczajnym paskiem leczyło ;)

Nie kwestionuję istnienia schorzenia zwanego dysortografią czy dysleksją. Wiem, jakie są jego podstawy, jak powstaje i jak się je leczy. Jednak z psychologicznego punktu widzenia, prawdziwa dysleksja jest rzadkością, a w dzisiejszcyh czasach w każdej klasie 3-5 uczniów deklaruje zaświadczenia o dysortografii i siada na laurach, tzn. przestaje robić cokolwiek, aby to zmienić.

Gość M@riusz_Radom

rrmi - przecież nasze stosunki ;) nigdy nie byly złe ;) co najwyżej mielismy inne poglądy na pare spraw - ale to chyba dobrze, inaczej byłoby nudno ;)

Wczoraj w TVN pokazywali następną "wiarygodną" uczelnię.

Wczoraj w TVN pokazywali następną "wiarygodną" uczelnię.

Mariusz , no nie zaczynaj znowu , za mocny z Ciebie dyskutant , mi juz argiu zabraklo

nie moge wstawiac english slowek , bo u nas w ameryce to sie mowi o takich , ze jeszcze english nie zna , a po polsku zapomnial

czy jakos tak :lol: :lol: :lol:

milego dnia

• 3 months później...
  • 7 years później...