Malina_poddasze_użyt 14.03.2019 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Dzień dobry. Przyłączam poddasze nieużytkowe do mieszkania znajdującego się poniżej, w skutek czego powstanie antresola. Potrzebuję 6 okien na poddasze: - 2szt x 78x114 (uchylno-obrotowe) - 3szt x 78x140 (obrotowe) - 1szt do łazienki 78-114 (uchylno-obrotowe) Szukam czegoś z dobrych współczynnikiem Uszyba (mieszkanie jest w stuletniej kamienicy, grubość murów ok 40-50 cm, dach z więźbą drewnianą, wyremontowany 3 lata temu. Szukam dobrej relacji cena-jakość. Czytałam, że najrozsądniejszym wyborem wydaje się FAKRO, jak Wam się sprawdzają ich okna? Nadmieniam, że jestem laikiem w tych wszystkich współczynnikach i nie ukrywam, że mam z tym nie lada kłopot Będę wdzięczna za każdą pomoc Możecie polecić jakieś konkretne modele okien? Pozdr., Malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts