tubbsgg 14.03.2019 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Dzień dobry, Potrzebuję porady w sprawie przyśpieszenia terminu zmiany warunków przyłącza. Składałem w zeszłym roku wniosek o zmianę warunków i doprowadzenie przyłącza. Niestety, ale na wniosku popełniłem błąd i zaznaczyłem napowietrzne, a potrzebuję kablowe. Rozwiązałem starą umowę i podpisałem nową. Pani w BOKu zapewniła, że nie wydłuży to czasu realizacji, a niestety zamiast starego terminu 04.2019 jest nowy, czyli 10.2019. No i tutaj pytanie, czy mam jakąkolwiek możliwość przyspieszenia całego procesu? Ewentualnie z kim się skontaktować w tej sprawie. Jak dowiedzieć się kto jest inspektorem w moim rejonie, lub jaki podwykonawca się tym zajmuje. Być może mogę na własną rękę wykonać jakieś prace. Będę wdzięczny za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/245945-przy%C5%82%C4%85cze-termin/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts